Vioolleraar Kilian van Rooij en Isabel Bottenheft zijn hard aan het oefenen voor de muziekwedstrijd.
Vioolleraar Kilian van Rooij en Isabel Bottenheft zijn hard aan het oefenen voor de muziekwedstrijd. Viola Bottenheft (moeder)

Amersfoortse viooltalent Isabel (11) doet mee met ‘De muziekwedstrijd’

15 mei 2021 om 19:36 Muziek Deel je nieuws

Het 11-jarige Amersfoortse viooltalent Isabel Bottenheft is in een strijd verwikkeld om de populairste inzending te worden bij De Muziekwedstrijd, een online wedstrijd voor muzikaal talent tussen 4 en 12 jaar. 

Samen met haar uit Hoogland afkomstige vioolleraar Kilian van Rooij heeft Isabel het stuk Concerto Opus 35 van Oskar Rieding ingestudeerd en ingezonden voor deze wedstrijd. De opname is gemaakt in de Sint Rochuskapel, behorend bij het Hofje de Poth.

(Bekijk hier een video van Isabel).

Bezoekers van www.demuziekwedstrijd.nl kunnen op de filmpjes stemmen en op moment van schrijven staat Isabel op een eerste plaats met bijna 400 stemmen. De winnaar van deze publieksprijs verdient een optreden op de afsluitende Muziekdag in Utrecht.

Isabel speelt al sinds haar zesde viool. Sinds begin dit jaar heeft ze les van Kilian van Rooij. Van Rooij geldt als een van de meest getalenteerde jonge violisten van ons land.

De inzending van Isabel en anderen is te vinden op www.demuziekwedstrijd.nl. Klik hier om direct naar het filmpje van Isabel te gaan.

Isabel kan elke (Amersfoortse) stem gebruiken. Klik op het plaatje van de beker onder haar filmpje en vul je e-mailadres in om te stemmen. Vervolgens krijg je een e-mail waarin je de stem nog moet bevestigen.  


Vioolleraar Kilian van Rooij en Isabel Bottenheft zijn hard aan het oefenen voor de muziekwedstrijd. - Viola Bottenheft (moeder)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie