Paul Out in de Marienhof net nadat hij het lintje heeft ontvangen
Paul Out in de Marienhof net nadat hij het lintje heeft ontvangen Dimitry Wijnen

Erelid Paul Out benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

3 mei 2021 om 17:57 Sport Deel je nieuws

Paul Out heeft op maandag 26 april een Koninklijke Onderscheiding ontvangen in de Marienhof van de burgemeester toegekend door Zijne Majesteit de Koning. Hij ontving deze onderscheiding vanwege zijn jarenlange inzet als vrijwilliger voor de tennisvereniging LTV Randenbroek, de Bridge Sociëteit Amersfoort (BSA) en nog vele andere vrijwilligerstaken.

Voor de tennisvereniging is Paul niet weg te denken bij de parkcommissie waar hij inmiddels al 15 jaar voorzitter van is. Met de parkcommissie onderhouden ze op een voortreffelijke wijze de banen, het park en ook het clubhuis, en regelen de verbouwingen van de bar, keuken, dak, etc, tot en met het plaatsen van de diverse overkappingen en krijgen daar geheel terecht veel complimenten voor. 

In het verleden heeft hij bij de verhuizing van het park zijn handen (uiteraard) uit de mouwen gestoken en is vervolgens zes jaar lang penningmeester geweest. Bij zijn afscheid van het bestuur is hij in 2005 benoemd tot Lid van Verdienste. Vervolgens heeft hij in de beginjaren veel geholpen bij het uiterst succesvolle Keimepperstoernooi. Voor zijn vele verdiensten voor de tennisvereniging is Paul in 2018 benoemd tot Erelid.

Buiten de tennisvereniging heeft Paul voor de BSA maar liefst 15 jaar lang zo’n 100 tot 110 personen elke maandagmiddag ingedeeld zodat zij ’s avonds konden bridgen. De belangrijkste vrijwilligersrol van Paul in voorbereiding, in uitvoering, zijn enthousiasme, kennis en kunde en onvermoeide inzet heeft mede bijgedragen aan vele gezellige bridgeavonden, aldus het secretariaat van de BSA.

Paul is een vrijwilliger in hart en nieren en geheel terecht is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie