Een trotse Khalil ontvangt zijn certificaat
Een trotse Khalil ontvangt zijn certificaat Eigen Foto

Khalil Hannan viert 5-jarig jubileum bij McDonald’s Amersfoort De Wieken

3 mei 2021 om 13:29 Lokaal Deel je nieuws

AMERSFOORT Afgelopen zaterdag was het feest bij het McDonald’s restaurant aan de Wiekenweg in Amersfoort. De nu 22-jarige Restaurant Manager van de vestiging op het Foodcourt was exact 5 jaar in dienst bij de McDonald’s restaurants in Amersfoort en dit liet het team niet onopgemerkt voorbijgaan. Khalil werd bij binnenkomst verrast en ontving een certificaat en een speciaal gouden speldje in de kenmerkende “Golden Arches” vorm. Het verhaal van Khalil is zeer bewonderenswaardig!

Op 15-jarige leeftijd heeft Khalil uit Syrië moeten vluchten en in Nederland zijn toekomst moeten opbouwen. Na in korte tijd op school de Nederlandse taal te leren, kon hij starten met zijn MBO-studie. Tijdens zijn studie begon zijn McDonald’s carrière in 2016 als crewlid bij McDonald’s restaurant Amersfoort Centrum. Hier viel hij gelijk op en werd hij gekozen tot medewerker van het jaar vanwege zijn grote betrokkenheid, enorme inzet en zeer goede werkhouding binnen het team.

Tijdens zijn 2e jaar startte hij bij McDonald’s restaurant Amersfoort Noord met het Management Traject in de functie van Management Trainee. Hierna groeide hij door naar de functie van Floormanager. Binnen het Management Team had Khalil een belangrijk aandeel en ontwikkelde hij zich tot 2e Assistent Manager. In 2019 heeft hij de uitdaging aangenomen om aan de basis te staan van de opening van het nieuwe McDonald’s restaurant Amersfoort De Wieken. In dit restaurant heeft hij het intensieve opleidingstraject tot Restaurant Manager succesvol doorlopen.

“McDonald’s staat voor: Diversity, Equity & Inclusion, waarbij iedereen dezelfde kansen krijgt om zich te ontwikkelen binnen McDonald’s. Khalil is een succesvol voorbeeld van iemand die deze kansen met beide handen heeft aangegrepen”, aldus Roderick Somers, de Franchisenemer van het restaurant. “We zijn trots op het feit dat Khalil op 22-jarige leeftijd en met zijn volwassen mentaliteit, betrokkenheid en doorzettingsvermogen inmiddels als Restaurant Manager de eindverantwoordelijkheid heeft in McDonald’s Amersfoort De Wieken. Hij blijft zich elke dag verder ontwikkelen en streeft samen met zijn team naar de perfecte ervaring voor iedere gast”, vervolgt Somers. “We vinden het belangrijk om successen te vieren en het 5-jarig jubileum van Khalil is voor ons een bijzondere. Aangezien zijn ouders en verloofde ook zeer betrokken en van groot belang zijn geweest bij de carrière van Khalil hadden we hen als verrassing ook tijdens de uitreiking uitgenodigd”, vertelt Somers afsluitend.

Er is op social media ook aandacht besteed aan deze gebeurtennis. Het is mooi om te zien dat daar de felicitaties voor Khalil flink zijn binnengestroomd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie