Uitgaansavond Amersfoort
Uitgaansavond Amersfoort John Janssen

koningsnacht voor amersfoortse jeugd

25 april 2021 om 17:42 Activiteiten Deel je nieuws

De jeugd is wereldwijd al meer dan een jaar verstoken van vermaak, zoals we dat al decennia kennen; uitgaan. Dat is schrijnend voor een hele generatie jonge mensen. Festivals gaan niet door, clubs zijn hermetisch gesloten en kroegen zijn dicht. Met anderhalve meter afstand kun je niet echt met je vrienden chillen. Dansen is er ook al een jaar niet meer bij. Maar er is goed nieuws, het einde lijkt in zicht. De terrassen, musea, theaters, bioscopen en festivals gaan snel weer open.

In Amersfoort ligt de binnenstad er al maanden verlaten bij. Geen stoeltjes, tafeltjes en parasols op de pleinen, geen muziek in de kroegen en clubs. Dus geen reuring in de stad.
Zelfs niet op Koningsdag en Koningsnacht.

Wij willen de jeugd van Amersfoort dinsdagavond 26 april van 22:00-23:30 uur een hart onder de riem steken met een live optreden. Met de sfeer die we zo hebben gemist.
De show is compleet met special effects, spetterend vuur, kleurrijke shotjes en danseressen.
De show wordt visueel professioneel geregistreerd met 4 vaste en 2 mobiele camera’s door ELMER MEDIA en MULTI AV.
SLAM! radio DJ DANIËL LIPPENS (ex 3FM en 538) en QUINO zullen anderhalf uur de beste dancetracks draaien. Locatie is Bubbles in het centrum van Amersfoort.

Je kunt je nu opgeven voor een uitnodiging op Zoom tijdens de stream; Facebook Bubbles Amersfoort. Daar is ook de stream te volgen, evenals op YouTube en EVA TV (Ziggo 40, KPN 1318, Vodafone 743, Telefort 2043).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie