Start KombiFit voor jongvolwassene bij AKV Soesterkwartier

15 april 2021 om 17:41 Sport Deel je nieuws

Ben je 18+ en wil je met leeftijdgenoten wekelijks een andere sport beoefenen? Kom sporten bij KombiFit 18+. Iedere week staan er één of twee sporten centraal. Dit varieert van speed badminton tot knotshockey en voetbal én van basketbal tot frisbee en volleybal.  

Sporten is altijd goed voor je lichaam! Maar sporten geeft ook ruimte om even je dagelijkse gedachten naast je neer te leggen. Naast dit alles, is sporten in een groepsverband leuk, omdat je op deze manier ook mensen van je eigen leeftijd leert kennen. En na afloop nog even met elkaar gezellig chillen.

Lijkt het jou leuk om met leeftijdgenoten afwisselende sporten te doen? Kom vanaf 6 mei 2021 iedere donderdagavond van 19:30 – 20:30 uur naar KombiFit 18+ bij korfbalvereniging Soesterkwartier aan de Dollardstraat 121. Er zitten één restricties aan als je komt: 18+ en 30-. En wij kijken niet op één jaar meer of minder. Ben je iets ouder en lijkt het je ook leuk, dan heb je geluk want we hebben ook voor de oudere doelgroep een KombiFit groep.

Voor vragen mail naar akvsoesterkwartier@gmail.com of doe gewoon een keer mee vanaf donderdag 6 mei.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie