Titia Schut met debuutthriller Sprong in het diepe
Titia Schut met debuutthriller Sprong in het diepe Daniel Schut

Amersfoortse columniste Titia Schut debuteert met thriller Sprong in het diepe

5 april 2021 om 13:25 Lokaal Deel je nieuws

Titia Schut debuteert binnenkort als thrillerschrijfster met de psychologische thriller Sprong in het diepe. Het boek wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij en de boekpresentatie vindt plaats op 10 april a.s. bij de schrijfster thuis in Amersfoort. Het eerste exemplaar zal om 11.00 uur uitgereikt worden door uitgeefster Esther van der Ham.

Schrijfster

Titia Schut woont sinds 2006 in Amersfoort met haar man en twee kinderen. Ze houdt van spannende boeken lezen en van schrijven. Als jong volwassene schreef zij gedichten die in 2013 werden uitgebracht in een dichtbundel met als titel Kom wat dichterbij. Zij begon toen met een blog met dezelfde titel. Vanaf januari 2014 schrijft zij maandelijks een column in de regionale krant ZichtOp die verschijnt in Amersfoort, Leusden, Baarn en Soest. Na publicatie van een kort verhaal in een waddenbundel Aangespoelde verhalen werd het tijd voor een thriller.

Kleurrijke schrijvers

Titia Schut is een van de kleurrijke schrijvers die in april (en later dit jaar in oktober) een boek uitbrengen. Deze groep kleurrijke schrijvers willen nét iets meer maken van hun boek en ze steunen elkaar tijdens hun schrijftraject met (online) bijeenkomsten. Zo kunnen ze hun ervaringen rondom het schrijven met elkaar delen. Dit zijn zowel successen als obstakels, want schrijven is vaak gewoon hard werken en doorzetten. Coaching en uitgebreide redactie door schrijfcoach Jolanda Pikkaart en uitgeefster Esther van der Ham van Droomvallei Uitgeverij maken de boeken nog beter. 

Sprong in het diepe

De hoofdpersoon van de thriller is Adeline. Wanneer haar leven ineens op zijn kop staat en alles mis lijkt te gaan, ontmoet ze de aantrekkelijke John. Als tijdverdrijf pakt ze het parachutespringen weer op en met John gaat ze zelfs basejumpen. Maar is hij wel te vertrouwen? En wat is er toch met die vrouw gebeurd waar niemand bij het basejumpen over wil praten? De zoektocht naar antwoorden wordt voor Adeline een sprong in het diepe. De ondertitel van het boek is daarom ook: wat kies jij als het moet.

Reacties

Genoten van dit spannende debuut. Lezen tot je de afloop weet.

Een duizelingwekkend angstaanjagend debuut, over een dilemma op grote hoogte.

Een mooie opbouw qua spanning en een sterk plot. Een echte thriller.

Informatie

Titel: Sprong in het diepe, ISBN: 978-94-92844-93-4, formaat: A5, 272 bladzijden. Het boek is verkrijgbaar bij de uitgever: www.droomvalleiuitgeverij.nl en bij alle (online)boekhandels.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie