Edo gaat voor Faam to Go

4 maart 2021 om 14:49 Lokaal Deel je nieuws

Sinds 15 maart 2020 hebben we te maken met het sluiten van alle horecagelegenheden in Hoogland. Dit gold ook voor het restaurant de Faam. De Faam is zo’n tweehonderd jaar geleden als rustplaats begonnen en diende voor vermoeide reiziger.  Het was ook ingericht met een drinkplaats voor paarden. Nu bestaat het nog steeds en tijd om te horen van Edo Kuipers (eigenaar van de Faam) om te horen hoe het nu gaat.


“Ik kijk altijd naar mogelijkheden”
Edo is een jonge vader van 43 jaar en hij heeft samen met zijn vrouw Patricia twee jonge dochters van 11 en 13 jaar. Acht jaar geleden heeft hij de ‘dynastie’ van de Faam voortgezet. “Ik sta heel positief in het leven en kijk altijd naar mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Ik probeer elke dag dit bedrijf ook op een leuke manier neer te zetten.” Aldus Edo.  Maar nu 1 jaar later voelt hij zich soms wel enorm beperkt bij het runnen van dit restaurant.
Inmiddels runt hij dit restaurant al 8 jaar lang en hij kende Hoogland amper. Ik vond het heel spannend hoe het hier zou verlopen. Maar ook vroeg hij zich af hoe hij hier in Hoogland ontvangen en opgenomen werd. “Dit is gelukkig heel goed gegaan, want ik heb gelijk met heel veel verenigingen en partijen bemoeid en mij laten horen. Dit resulteerde erin dat ik een mooi plekje in Hoogland heb gekregen en daarbij ook nog eens een mooie gunfactor gekregen. De mensen komen graag naar dit restaurant. ” Dit voelt bij hem heel erg goed, daar hij graag met mensen omgaat en dit mag combineren met zijn werk vindt dat erg fijn.

“Stil zitten zit totaal niet in me”
Lees het vervolg op de site van HooglandSamen. Ga naar: https://hooglandsamen.nl/message/57410/edo-gaat-voor-faam-to-go

In 1998 werd deze steen ingemetseld
Edo, is blij met uw komst in zijn restaurant
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie