Samen met jongeren in dialoog: waaraan denk jij bij eenzaamheid en je woonomgeving?

17 februari 2021 om 12:39 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Amersfoort, 16 februari 2021 – Maandag 1 maart a.s. gaan jongeren in gesprek over de thema’s die er voor hen toe doen. Samen met gemeenteraadslid Beekers, Sociale Gasten uit Amersfoort en woningcorporatie de Alliantie wordt er gesproken over wat er nodig is in de fysieke leefomgeving. Centraal staat om samen te kijken naar hoe er meer verbinding kan ontstaan binnen de leefomgeving en hoe deze verbinding kan bijdragen aan het verminderen van eenzaamheid.

Eenzaamheid is een groeiend probleem en corona maakt dit vraagstuk extra urgent. Bij Lithos willen we helpen daar samen iets aan te doen. Daarom gaan we graag de dialoog aan!

Op 1 maart a.s. tussen 14.00 – 16.00 uur is de dialoog te volgen via een livestream. De link voor de livestream zal op 26 februari via social media worden gepubliceerd.

In de livestream is het mogelijk om vragen te stellen via de chat en er zullen polls voorbij komen. Daarnaast vindt je op de website en social media kanalen van Lithos een Mentimeter. Via de Mentimeter is het nu al mogelijk om onderwerpen of vragen in te sturen die volgens jou niet mogen ontbreken.

Een interactief dialoog om te horen wat er echt toe doet, samen gaan we aan de slag!

Dialoog jongeren
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie