Antoinette Elsinga aan het werk
Antoinette Elsinga aan het werk Elsinga

Sneeuwbeelden tuin

7 februari 2021 om 17:39 Lokaal Deel je nieuws

Kunstenaar Antoinette Elsinga heeft een sneeuwbeeldentuin gemaakt, die staan samen met de permanente beelden in haar eigen tuin.

Het afgelopen jaar zijn alle exposities, beursen en kunstevenenmenten afgelast en dat is jammer. Je maakt kunst om mensen te raken, mensen te laten genieten en te delen, te vebinden, de liefde voor mooie dingen, de verwondering en nog veel meer.

Met sneeuw kun je snel werken, maar dat is wel even wennen. Het rustig weghalen en morgen terugkomen om te kijken als je vastloopt is er niet bij. Dan moet je schakelen, je begint met het idee om 1 kat te maken, maar dan heb je een te groot blok gemaakt en worden het er twee en als je bezig bent is het toch Bobby, de hond van de buren geworden. Ze houd er van om te schakelen.

Op de beschikbare plekken heeft ze meerdere beelden gemaakt en ook een veelzijdig hart mag voor Valentijn niet ontbreken. 

Haar tuin is te bezoeken. 

In haar tuin heeft ze ook permanente kunst staan, een boeddha  van beton en verbronsde torsen. Ze heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten en kijkt uit naar het moment dat ze weer les en workshops kan geven maar geniet in de tussentijd van het heerlijke winterweer.

Antoinette Elsinga aan het werk, veelzijdig hart
Verbinding, oneindig of Lemniscaat. Op de achtergrond een Boeddha
Een engel, veel kinderen maken ook een sneeuwengel.
Atelier ingesneeuwd
Permanent beeld, Boeddha van beton nu met Sneeuwmantel
Verbronsde vrouwen torso, uit de permanente beeldentuin
Verbronsde heren torso, uit de permanente beeldentuin
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie