Thomas en Julian beschermen vol trots hun kapitaal.
Thomas en Julian beschermen vol trots hun kapitaal. Eigen fotograaf

Thomas en Julian verzamelen 80 kerstbomen

8 januari 2021 om 16:33 Lokaal Deel je nieuws

De tweelingbroers Thomas en Julian hebben maar liefst 80 kerstbomen weten te verzamelen in de kerstvakantie. Ieder jaar stelt de gemeente Amersfoort 50 cent per boom ter beschikking om vooral kinderen te enthousiasmeren kerstbomen in te zamelen.

Anders dan vorig jaar werden de bomen pas opgehaald bij meer dan 20 bomen. "Gelukkig hebben mijn jongens ruimschoots het aantal gehaald, want stel je toch eens voor dat ik ze zelf moest brengen." aldus een trotse vader Janjaap.

Het verzamelen van kerstbomen bleek juist in deze tijd voor verbinding te zorgen. Aan een oproep binnen de facebookpagina van de kerk en briefjes in de brievenbus in de buurt werd ruimschoots gehoor gegeven. Het zorgde voor mooie gesprekjes en blije gezichten bij iedereen. 

Thomas en Julian hebben genoten en kunnen niet wachten tot volgend jaar. "En dan gaan we voor 100 bomen!" schreeuwen de jongens in koor.

De tweelingbroers Thomas en Julian hebben maar liefst 80 kerstbomen weten te verzamelen in de kerstvakantie. Ieder jaar stelt de gemeente Amersfoort 50 cent per boom ter beschikking om vooral kinderen te enthousiasmeren kerstbomen in te zamelen.   An
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie