Gasten aan tafel bij De Gezelligheid (foto voor corona crisis)
Gasten aan tafel bij De Gezelligheid (foto voor corona crisis) Food Fotograaf Annie

Restaurant De Gezelligheid uitgeroepen tot ‘Restaurant van het Jaar’ in de gemeente Leusden én Provincie Utrecht

1 december 2020 om 09:21 Lokaal Deel je nieuws

Restaurant De Gezelligheid in Leusden is uitgeroepen tot ‘Restaurant van het Jaar’ in de gemeente Leusden én de Provincie Utrecht. Deze uitslag is gisteravond bekend gemaakt tijdens de online Award uitreiking door De Nederlandse Horeca Prijzen. In totaal deden 60 restaurant mee in de provincie Utrecht.

Van 1 oktober tot met 11 november konden deelnemende horecagelegenheden campagne voeren om gasten te laten stemmen op hun favoriete restaurant. De winnaars per gemeente en per provincie zijn vervolgens bepaald door de online stemronde waarbij gekeken is naar het aantal stemmen en de gemiddelde klantwaardering. 

Naast de titel ‘Restaurant van het Jaar’ in de gemeente Leusden én de provincie Utrecht, heeft Restaurant de Gezelligheid ook een Gold Award gewonnen. Dit houdt in dat de gasten van De Gezelligheid het restaurant hebben gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van hoger dan een 9. Volgens de organisatie een bijzondere prestatie!

Rody Aalbers, eigenaar van restaurant De Gezelligheid: “Nadat we vorig werden uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar van Nederland hebben we getwijfeld of we dit jaar zouden deelnemen. Ondernemen in deze onzekere tijd waarin het COVID-19 virus bepaalt welke richting we opgaan, vraagt om creativiteit en ondernemerschap. Want wie had dat ooit gedacht: alle horeca dicht. En niet één, maar twee keer dit jaar. Na de lockdown in maart, zijn we heel blij dat we een prachtige zomer met onze gasten hebben gehad. We kregen zoveel hartverwarmende reacties, daar zijn we superblij mee en voor ons een teken dat we het goed doen. En dat we in de tweede lockdown benoemd zijn tot ‘Restaurant van het Jaar’ van de gemeente Leusden en de provincie Utrecht dankzij de waardering en betrokkenheid van onze gasten, houdt ons mede op de been. Het zijn lichtpuntjes in deze donkere tijd”.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie