Ingang kunstgalerie
Ingang kunstgalerie Ekaterina Kruchkova

Opening Kunstgalerie "Art de Guerison" in Laren

27 november 2020 om 13:32 Overig Deel je nieuws

ART de GUÉRISON - Brings positive and healing energy right into your home. 

Sinds oktober is er aan de Nieuweweg 41b te Laren een nieuwe art showroom gevestigd onder de naam “Art de Guérison”. Hier exposeert oprichtster en kunstenares Ekaterina Kruchkova, met Russisch-Nederlandse nationaliteit, haar moderne abstracte kunstwerken waaronder schilderijen, sculpturen, kunstfoto’s en tekeningen. Als kunstenares is Ekaterina Kruchkova reeds 20 jaar actief en bekend op internationale exposities in onder andere Amsterdam, Parijs, Moskou, Wenen, Bologna en München. Na haar recentelijke vestiging in Laren heeft zij besloten haar eigen  exclusieve showroom te openen om een permanente expositie mogelijkheid te creëren. Hoewel het overgrote deel van de geëxposeerde kunstwerken een steeds wisselende selectie eigen werk betreft, zullen ook kortstondige exposities van andere kunstenaars te bewonderen zijn.

Het werk van Ekaterina Kruchkova kenmerkt zich door een positieve en helende energie. Alle kunstwerken zijn ontstaan volgens een geheel eigen stijl en unieke methode gebaseerd op een specifieke levensfilosofie. Door zich tijdens de creatie van de kunstwerken te laten inspireren door positieve vibraties en energie blijven deze “krachten” deel van het kunstwerk. 

Het totale aanbod van “Art de Guérison” is in vier groepen onder te verdelen. Ten eerste zijn er natuurlijk de bestaande kunstwerken, maar het is ook mogelijk om een kunstwerk op maat te bestellen. Hierbij zal dan rekening worden gehouden met persoonlijke voorkeuren qua kleurstelling en afmetingen. Hierbij is het tevens mogelijk om zelf aan het creatieve proces deel te nemen in het atelier. Als derde is het mogelijk om een persoonlijke inktpen-tekening te laten maken van een familielid of geliefde. Deze tekening geeft uiting aan dieper zelfbegrip en energetische punten met een knipoog. Tot slot, om met uzelf, uw persoonlijke energie en de nieuwe aardenergie in balans te komen en daarmee uw essentie volledig tot leven te brengen is het mogelijk een art healing sessie mee te maken. Hierbij creëert uzelf een kunstwerk op basis van persoonlijke vibraties en energiestromen als begeleiding op elke nieuwe dag. Tijdens uw creatieve reis wordt u door Ekaterina begeleid om optimaal gebruik te maken van de nieuwe energie die tijdens de sessie vrijkomt. 

Meer informatie op www.ekaterinakruchkova.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie