Ondernemende studenten met hun product.
Ondernemende studenten met hun product. BUNQER.

Amersfoortse studenten ondernemen met duurzaam bedrijf bunqer.

24 november 2020 om 12:01 Overig Deel je nieuws

In februari 2020 zijn 8 studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail management aan de Hogeschool Utrecht (locatie Amersfoort) begonnen met het oprichten van hun eigen onderneming. Zij wilden Amersfoort een stukje duurzamer maken met hun duurzame concept BUNQER. 

BUNQER. is een bedrijf wat een multifunctionele tas levert die andere tassen overbodig maakt doormiddel van zijn waszak.

Als je kiest voor BUNQER. dan kies je voor een stoer en modieus design. Daarbij is de BUNQER. Bag een multifunctionele tas van goede kwaliteit. De veelzijdige tas is voorzien van een BUNQER. Laundry Bag. Dit is een gesloten waszak waardoor je jouw onfrisse spullen zoals sport- of gebruikte kleding gemakkelijk kan scheiden met de overige inhoud van de BUNQER. Bag. Kortom, ideaal te gebruiken voor elke activiteit!

De BUNQER. Bags worden pvc vrij geproduceerd. Hierdoor worden de schadelijke stoffen die vrij komen bij productie van PVC omzeild. Ook worden de waszakken gemaakt met gerecyclede stoffen. Deze stoffen komen bij een lokale stoffenleverancier uit Amersfoort vandaan. 

Als u meer wilt weten over BUNQER. neem dan een kijkje op de Instagram pagina @bunqernl, de Facebook pagina BUNQER of op de website www.bunqernl.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie