Tassen worden netjes ingepakt
Tassen worden netjes ingepakt Eigen foto

Start bezorging van McDonald's aan huis succesvol verlopen!

24 oktober 2020 om 13:57 lokaal Deel je nieuws

De McDonald's in het centrum van Amersfoort doet tegenwoordig iets wat jaren geleden nog ondenkbaar was maar wat mensen wel altijd gewild hebben. Het restaurant aan de Utrechtsestraat bezorgt sinds donderdag 8 oktober namelijk ook aan huis.

De dienst, genaamd McDelivey, wordt samen met bezorgpartner Uber Eats aangeboden in een grote straal rondom het restaurant alwaar bezorgers gewapend met een duurzame elektrische fiets en grote warmhoud tas de bestellingen van de mensen rondbrengen. Via een app van Uber Eats kan een bestelling eenvoudig worden geplaatst alwaar deze vervolgens in het restaurant binnenkomt om gereed gemaakt te worden. Een koerier van Uber Eats krijgt ondertussen een seintje en spoed zich naar de McDonald's, ontvangt daar de tas met vers gemaakte producten en kan zijn weg vervolgen richting degene die besteld heeft. De bestelling is in de app reeds betaald dus er kan direct begonnen worden aan de maaltijd. 

"We zijn nu een ruime 2 weken onderweg met McDelivery en de resultaten zijn goed en zeer hoopgevend" aldus Michael van den Hazel, de restaurantmanager van het filiaal. "Er is eigenlijk vanaf de eerste dag direct veel animo voor de nieuwe service. We horen van veel mensen dat het echt een uitkomst is na bijvoorbeeld een drukke dag werken om lekker thuis vanuit de luie stoel te kunnen bestellen. Ook de bedrijven en winkeliers in de buurt zijn erg blij omdat ze in hun pauzes nu lekker bij ons kunnen bestellen en het pand of de winkel niet hoeven te verlaten. Het belangrijkste voor ons is wel echt dat de bestelling op het laatste moment, voordat hij meegaat met de koerier, wordt klaargemaakt zodat de bestelling zo warm mogelijk aankomt. Voor elke bestellingen worden de frietjes echt vers afgebakken. De nieuwe service is ook echt een uitkomst in de lastige periode waar we nu in zitten met Corona. Ideaal om lekker thuis te blijven maar jezelf en je gezin wel lekker te verwennen. McDelivery wordt vanaf volgende week dinsdag, 27 oktober, uitgebreid met een andere bezorgpartner. Vanaf dan kunnen onze gasten ook bestellen via Thuisbezorgd wat een welkome toevoeging is" vervolgd van den Hazel.

De positieve start van de bezorgservice van McDonald's verbaast ons niet. Eten laten bezorgen is sowieso aan een flinke opmars bezig de afgelopen jaren en daar past het aanbod van deze keten natuurlijk meer dan prima tussen.

En daar gaat weer een bestelling
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie