Pand GT reclame
Pand GT reclame Menno Ringnalda

GT Reclame trots op 25-jarig jubileum

24 september 2020 om 13:15 Zakelijk Deel je nieuws

GT Reclame uit Hoevelaken bestaat 25 jaar. Het bedrijf is op 28 augustus 1995 opgericht en  gestart in Amersfoort. Gedurende de jaren heeft GT Reclame zich ontwikkeld tot een volwaardig reclame- en signbedrijf, in al zijn facetten. Van ontwerp tot productie en montage van reclame/signing tot belettering of lichtreclame. Het meedenken met de klant, het adviseren staat altijd centraal en in het belang van de klant. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij GT Reclame.

GT Reclame heeft gedurende de 25 jaar diverse werkgerelateerde bedrijven overgenomen en is gestaag doorgegroeid en heeft gedurende de jaren het  klantenbestand flink uit weten te breiden.

‘Krachten bundelen om een nog sterkere positie in de regio te verkrijgen. Dat is voor ons een succesvolle formule! Verleden jaar hebben we door een overname het ontwikkelen, plaatsen, trans­port, opslag en beheer van display-, POS- en promotiemateria­len toegevoegd aan het dienstenpakket. Ook zijn we verhuisd naar De Wel in Hoevelaken. Zo zijn we mooi centraal gelegen tussen Amersfoort en Nijkerk. We zijn trots op ons jubileum en we willen hier natuurlijk al onze klanten en relaties voor bedanken, aldus Edward Ebbers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie