Ashton Brothers
Ashton Brothers Flint

Flint presenteert theaterprogramma van september t/m december

4 augustus 2020 om 09:10 Activiteiten Deel je nieuws

Vandaag, maandag 3 augustus, presenteert Flint haar nieuwe theaterprogramma voor september t/m december op hun website. De overheidsmaatregelen wijzigen steeds naar de actuele situatie. Op deze manier is het mogelijk om later de voorstellingen aan te kondigen die mogelijk zijn volgens de richtlijnen vanaf januari. De kaartverkoop start op donderdag 20 augustus om 9.00 uur op www.flint.nl.

 

Het nieuwe theaterseizoen is aangepast aan de huidige maatregelen. Dat houdt in dat het theaterbezoek, het programma en de kaartverkoop anders zijn dan men gewend is. Er verschijnt deze zomer geen seizoensbrochure. Door de voortdurend veranderende omstandigheden is het maken van een theaterbrochure niet verstandig. Deze kan op het moment van drukken alweer achterhaald zijn. Daarom presenteert Flint het programma tot en met december enkel via de website.

 

Vrienden bestellen eerder
Flint heeft een trouw aantal Flint Vrienden. Deze Vrienden mogen een aantal dagen eerder bestellen. De kaartverkoop voor Vrienden start op maandag 17 augustus om 9.00 uur via een speciale verkooplink. Men kan Vriend worden via de website van Flint. Een Vriendenpakket is beschikbaar vanaf € 25,00 euro. De verschillende pakketten hebben verschillende privileges met als overeenkomstig privilege de voorrang bij de kaartverkoop. Alle informatie over de lidmaatschappen is te vinden op www.flint.nl/vrienden

Minder plaatsen beschikbaar door maatregelen
Door de anderhalve-metermaatregel is niet het volledige aantal plaatsen beschikbaar. Daarom kan men geen rij- en stoelnummers kiezen, maar een sectie in de zaal. Op de voorstellingsavond krijgt men een plaats door een van de medewerkers toegewezen. Zo deelt Flint de zaal zo efficiënt mogelijk in om zo min mogelijk mensen teleur te stellen. Natuurlijk zijn al de favoriete genres vanaf september weer in Flint te zien. Enkel de grootschalige voorstellingen kunnen nog niet vanaf september langs de theaters reizen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie