Romantiek ten top
Romantiek ten top Eigen foto

Valentijnsactie bij McDonald's Amersfoort De Wieken 'gigantisch succes'

17 februari 2020 om 16:27 Evenementen Deel je nieuws

Zoals eerder aangekondigd zou de McDonald’s aan de Wiekenweg in Amersfoort een heel speciale actie tijdens Valentijnsdag organiseren. Het restaurant zou een deel van de zaak omtoveren tot een luxe etablissement alwaar op stand gedineerd kon worden. Alles in het teken van de liefde.

Nadat het restaurant werkelijk overspoeld was met de enorme vraag om tafeltjes te reserveren was het afgelopen vrijdag dan zover. Uiteindelijk waren er een kleine 400 gegadigden welke een tafeltje hadden willen bemachtigen maar er konden slechts 12 stelletjes daadwerkelijk komen. “De stelletjes die het verlossende belletje kregen dat ze aanwezig konden zijn waren als een kind zo blij”, aldus initiatiefneemster Joëlle Rijkse die alle stelletjes persoonlijk had gebeld om ze uit te nodigen.

De avond begon en om 19:45 waren de stelletjes allemaal aanwezig. Het gaf een werkelijk ONwerkelijk gezicht. De lichten gedimd en de ruimte volledig verlicht door kaarslicht alwaar de stelletjes vanaf een compleet gedekte tafel hun maaltijd met mes en vork aan het eten waren. De grote wijnglazen gevuld met de drankjes naar keuze en alles bediend door drie gastvrouwen. Het leukste was dat er voor een flink aantal gasten een verrassing wachtte bij aankomst in het restaurant. De partner had de reservering niet doorgegeven en dus sprak de reactie van de verraste personen boekdelen. Ook was er een heel lief jong stelletje welke door hun verschillende ouders naar het restaurant waren gelokt in nette kleding. Daar ontmoeten ze elkaar en de avond kon niet meer stuk. Tijdens het gehele diner klonken de warme klanken van een speciaal door het restaurant geregelde harpiste. Aangezien er vaak werd gekozen voor een heel diner, dus inclusief voorgerecht, dessert en koffie als afsluiter, duurde het luxe diner bij deze McDonald’s soms wel 2 hele uren. Gasten die “regulier” kwamen eten wisten ook niet wat ze zagen en maakte veel foto's.

“De reacties na afloop van het diner waren uitsluitend lyrisch en dus positief. De genodigden hebben een hele speciale avond meegemaakt”, zegt franchisenemer Roderick Somers van het McDonald’s restaurant. “We vinden het heel leuk om buiten de gebaande paden te denken en mensen echt te verassen een dergelijke actie”. “Op deze wijze laten we mensen op een ludieke manier kennis maken met ons nieuwe restaurant in Amersfoort” vervolgd Somers.

Dat is met deze actie in ieder geval zeker gelukt!

Overdag reeds opgedekt
Hele andere sfeer
Romantische klanken
Een heus diner op niveau
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie