Highway to… de helden van Jammin’ zoeken bassen

7 februari 2020 om 12:00 Nieuws Deel je nieuws

Na een aantal succesvolle jaren gaat Vocal Group Jammin’ zich concentreren op een nieuw programma in 2021. Sinds de finale van het Nederlands koorfestival in 2018 hebben ze samen met dirigente Marije Peters in november 2019 weer een mooi concert kunnen neerzetten.

Twee voorstellingen op 23 november 2019 in De Bron waren Hemels met een vraagteken. Ze brachten muziek met hemelse klanken van Travaris met ‘Heaven must be missing an Angel’ en hemelse muziek met een vraagteken van Rammstein met ‘Engel’. Als klap op de vuurpijl zongen ze ‘Highway to hell’ van ACDC. Diverse arrangementen werden voor hen geschreven door o.a. voormalig dirigenten Ruben Smits en Frances Dekker.

Inmiddels is Jammin’ gestart met een nieuw programma: ‘Helden’. De eerste nummers zullen zij zingen tijdens het inloopconcert in de Lichtkring op 15 februari om 16.00 uur. Tijdens het inloopconcert komen natuurlijk ook nog aantal nummers uit ‘Hemels?’ aan bod. Voor het volledige repertoire kun je terecht op de website jammin-vg.nl.

Ben je bas? Kom bij ons zingen
Tijdens het concert in november hebben ze hun inval bassen netwerk in moeten schakelen. Ook in februari komt er weer een bas-plaats vrij. Ben je bas of ken jij een bas, geef het door via info@jammin-vg.nl. Je bent ook van harte welkom om sfeer te proeven op donderdagavond om 20.00 uur tijdens de repetitie (De Border, Watersteeg 87, Nieuwland-Amersfoort).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie