Winterdiner 2020 Lions Hoogland was groot succes

21 januari 2020 om 15:09 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op donderdag 16 januari 2020 organiseerde Lions Club Hoogland, in samenwerking met Restaurant De Faam, een schitterend diner voor mensen die het verdienen extra verwend te worden. Deze mensen kregen daarom tijdens de donkere dagen rond de jaarwisseling, een mooi diner aangeboden. Een diner waarvoor zij zelf niet de benodigde middelen hebben.

Het diner, het zogenaamde jaarlijkse “Winterdiner” werd een doorslaand succes. In totaal mochten Lions Hoogland en De Faam 40 gasten op het diner ontvangen. Ze kregen een schitterend diner aangeboden, inclusief alle drankjes en muzikale begeleiding. Gasten die niet over eigen vervoer beschikten om bij de Faam te komen, werden door Lions Hoogland opgehaald en thuisgebracht.

Diverse (Hooglandse) organisaties mochten mensen voorgedragen die voor het Winterdiner in aanmerking zouden moeten komen, waaronder, De Hooglandse Maatjes, De Neng, De Ontmoeting, Vrienden van St. Martinus, De Zonnebloem en NewBees,(een vluchtelingenorganisatie). Ook vanuit de Wensboom van De Hooglandse Wintersferen werden mensen voorgedragen en ook uitgenodigd.

Richard van Noordenburg, Lions Hoogland: “Onze dank gaat uit naar De Faam die een fantastisch diner op tafel wist te zetten. Daarnaast danken we alle sponsoren die de ingrediënten gratis ter beschikking stelden: Jumbo Nieuwland, Bakkerij van der Kletersteeg, Dorpsslager Vathorst, Fish Nederland, Gall&Gall Hoogland, Wijnhuis Alexander, Veendaler Kaasboer, Delicious en Primera Brundel. Dankzij de inzet van al deze bedrijven en de vele vrijwilligers werd het een superavond; een avond die naar verwachting volgend jaar een vervolg zal krijgen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie