Wegens succes terug: word een musicalster in vier dagen

21 januari 2020 om 13:45 Activiteiten Deel je nieuws

De Musical4daagse zal deze voorjaarsvakantie opnieuw in samenwerking met Flint Amersfoort worden georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in Flint Amersfoort.

Afgelopen zomervakantie stond een groep kinderen, na 4 dagen hard repeteren, op het grote toneel van de Flint voor familie en vrienden.

Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. 4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en. De Musical4daagse is actief in ruim 10 grote theaters in Nederland. Het doel; meer kinderen het theater binnen krijgen en een uniek kijkje achter de schermen te geven.

Voor wie?

Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 25 februari t/m 28 februari 2020. Inschrijven kan 11 februari via de website: www.musical4daagse.nl. Let op, er is maar beperkt plaats! Kosten voor 4 dagen: €157,95

Wat vonden oud-deelnemers?

Fenna (11): “Het was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!” aldus Fenna.

Moeder van Imke: Onze dochter heeft meegedaan in Amersfoort. Vooraf teksten oefenen was al leuk. Vervolgens kwam ze elke dag enthousiast thuis en het optreden was super. Een professioneel en enthousiast team met aandacht voor elk kind. Dans, zang, spel en leuke kostuums, alles is goed georganiseerd. Complimenten hoe jullie het voor elkaar krijgen om in 4 dagen een zo'n leuke musical neer te zetten!

Moeder van Veerle en Charlotte: “Bedankt lieve mensen van De Musical4daagse! Veerle en Charlotte hebben genoten, veel geleerd en gestraald! Het was erg goed georganiseerd en wat ontzettend leuk dat ze een mooi persoonlijk geschreven rapport meekregen. Complimenten en veel dank voor deze mooie ervaring!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie