For Sama
For Sama De Lieve Vrouw

Filmprogramma De Lieve Vrouw do 23 t/m wo 29 jan

21 januari 2020 om 09:53 Film Deel je nieuws

PREMIÈRES & NIEUW

FOR SAMA | WAAD AL-KATEAB

Deze ontroerende docu over een brief van een Syrische moeder aan haar babydochter Sama raakt je als een mokerslag en laat je niet meer los. Winnaar Beste Documentaire in Cannes en genomineerd voor een Oscar.

> Ook te zien op Picl

> Met bijzonder nagesprek op ma 27 jan om 18.30

AU NOM DE LA TERRE | EDOUARD BERGEON

'Au nom de la terre' (in naam van het land) is een intiem familiedrama over een worstelend boerengezin dat zich staande probeert te houden in een tijd waarin landbouwdiscussies hoog oplaaien.

SPECIALS

THE BEST OF IDFA ON TOUR

ZO 26 JAN 12.30 UUR

DIVERSE DOCUMENTAIRES

Bekijk bij ons de hele middag de beste docu's van het afgelopen International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) van 2019. Eet je tussendoor ook een hapje mee? We draaien de films: ‘In a Whisper’, ‘Voorspel’, ‘Sunless Shadows’ & ‘Collectiv’.

EENMALIG

MA 27 JAN 18.30 UUR

NAGESPREK BIJ ‘FOR SAMA’

Rania Abuhalaweh komt naar De Lieve Vrouw voor een bijzonder nagesprek. e komt o.a. vertellen over het Aleppo van voor het conflict dat in schril contrast staat met het Aleppo dat in de film wordt belicht. Uiteraard kun je ook al je vragen bij haar kwijt.

ROYAL OPERA HOUSE

WO 29 JAN 20.45 UUR

LA BOHÈME | DIRIGENT: EMMANUEL VILLAUME

Lyrische opera over de liefde tussen dichter Rodolfo en naaister Mimi in het negentiende-eeuwse Parijs. De componist was zelf tot tranen geroerd over de schrijnende slotscène. Op een groot scherm en met professioneel Dolby 7.1 geluid.

> Bij de live-vertoningen een gratis drankje in de pauze.

> Bekijk het hele filmprogramma op www.lievevrouw.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie