Schilderen naar Rembrandt
Schilderen naar Rembrandt Herald van der Breggen

Schilderijen expositie De Vrije Kwasten

16 januari 2020 om 16:31 Kunst Deel je nieuws

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 houden de Vrije Kwasten hun jaarlijkse expositie, waarop te zien is waarmee De Vrije Kwasten zich afgelopen jaar, op gebied van schilderen zoal hebben beziggehouden.

Zoals gebruikelijk wordt de expositie gehouden in Cultureel Centrum de Moespot aan de Jan van Arkelweg 6 te Achterveld. De expositie is op beide dagen geopend van 11:00 tot 17:00.

De expositie is vrij toegankelijk.

Op zaterdag 1 februari zal om 13:30 de expositie officieel worden geopend, door iemand die zich onlangs heeft laten portreteren en aansluitend zal er live muziek zijn. 

Wat kunt u verwachten? Allereerst kunt u zien waar wij ons afgelopen jaar mee bezig hebben gehouden. Diverse thema's zijn aan bod geweest en een aantal workshops zijn gevolgd. Dit heeft geleid tot een variëteit aan schilderijen.

Speciaal noemenswaardig is dat wij ons hebben laten inspireren door het Rembrandt-jaar en een deel van de expositie zal zijn ingericht met werken "in de sfeer van Rembrandt".

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 1 en 2 februari!

Nieuwe leden zijn welkom bij De Vrije Kwasten. Heren worden vooral uitgenodigd zich aan te melden. Na een snuffelperiode kan men zich definitief aanmelden als lid.

Zie ook https://www.devrijekwasten.nl

Christien Schipper-van Valkengoed, schilderen naar Rembrandt
Portret schilderen in de Moespot
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie