Tweede Amersfoorts Cultuur Fonds cultuurborrel in Galerie de Ploegh

25 januari 2019 om 16:15 lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 6 februari 2019, van 20.00 – 22.00 uur is er weer een ‘ACF-café’. Deze wordt gehouden in Galerie de Ploegh (Cultuurhuis bij Flint). Galerie de Ploegh is het verenigingsgebouw met galeriefunctie van het Landelijk Kunstenaars Genootschap (LKG) de Ploegh, een kunstenaarsvereniging met ruim 100 leden.
De meeste artistieke disciplines zijn binnen de vereniging vertegenwoordigd. In de galerie worden behalve de befaamde Grafiekmanifestatie zo’n 5 à 6 tentoonstellingen per jaar georganiseerd. Het programma ziet er als volgt uit:

Ruwan Heggelman, komt  het e.e.a. vertellen over zijn plannen voor dit jaar en wat betekent het ACF hierin.

De Dutch International Tangoweek
Op deze avond zal Frank Perquin van het Productionteam Dutch International Tangoweek het e.e.a. komen vertellen over de komende Dutch Tangoweek 2019. Dit wordt gehouden tijdens het komende Pinksterweekend van 8 t/m 10 juni. Ons land staat Nederland dan in het teken van de Argentijnse Tango. Het is een uniek tango-festival waar live muziek centraal staat en er genoten kan worden van de mooiste locaties en culinaire verwennerij. ,,We tillen het succesvolle concept van de Tangoclub naar een nieuw niveau”, aldus Frank.

Een bijzonder optreden van Trio Escapade
Optreden van Trio Escapade tijdens de ACF cultuurborrel
Pianist Sebastiaan van Delft behoort bij het muzikale tango-talent  dat Nederland rijk is. Hij zal ons tijdens de avond solo op de piano meenemen op een korte reis door de Argentijnse Tango. Sfeervol, rakend en vol melancholie vertellen zijn vingers het verhaal van de gelukzoekers die hun geld en hun dromen verloren in het beloofde land dat Argentinië voor hen leek te zijn. Voor de immigranten in de arme wijken en voor de Ninos Bien, de kakkers uit de rijke wijken.

Zoals u weet wordt dit gehouden in Galerie de Ploegh (Cultuurhuis bij Flint). Galerie de Ploegh is het verenigingsgebouw met galeriefunctie van het Landelijk Kunstenaars Genootschap (LKG) de Ploegh, een kunstenaarsvereniging met ruim 100 leden.

Aanmelden
Het wordt een fantastische avond vol met kunst en cultuur. Meld je daarom zo snel mogelijk aan en doe dat graag voor 31 januari 2019. Geef dan ook op of je iemand meeneemt! Voor deze avond vragen wij u slechts een bijdrage van € 10,-- en de eventuele opbrengst komt ten goede aan het ACF.
Stuur een email naar secretaris: secretaris@amersfoortscultuurfonds.nl
Graag tot ziens op 6 februari a.s.

.

Tango is een passie net zoals het ACF!
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie