Kreijne Autogroep genomineerd voor de Gouden Parel verkiezing 2021

18 november 2021 om 20:59 Zakelijk Deel je nieuws

Dit jaar is er een gouden parel verkiezing. Zo ook in Hoogland, want de Kreijne Autogroep is hiervoor genomineerd. De Kreijne Autogroep is een familiebedrijf dat al bijna een eeuw bestaat. Bij de driekoppige directie – bestaande uit vader Kees, dochter Rosan en Jasper – staan passie en bezieling centraal. Onder leiding van alweer de vierde generatie Kreijne werd een eigen bakeryconcept (Kreijne’s Bakery Run) en zelfs een eigen brandstofmerk genaamd Peut gelanceerd. Dat het bij Kreijne belangrijk is om iets terug te doen voor de regio, blijkt ook wel uit hun Tank&Schenk loyaliteitsprogramma, waarbij één cent per getankte liter gedoneerd wordt aan een lokaal goed doel of vereniging. Een Parel van een bedrijf in de regio Eemvallei! 

De Muzikale Showroom Show
Al vele jaren werd op de locatie Zevenhuizerstraat in hun showroom de garageconcerten georganiseerd. Hopelijk gaat dit ook op zondagmiddag 30 januari 2022 weer van start onder het mom: de muzikale showroom show

De winnaar van deze Gouden Parel-verkiezing wordt tijdens de winterbijeenkomst bekendgemaakt. Er zijn drie stemcategorieën: publieksstem, vakjury-stem en leden-stem.

De publieksstemmen kunnen worden uitgebracht via hun site: https://goudenparel-ondernamen.nl/eemvallei/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie