Ecstatic Dance in FLUOR
Ecstatic Dance in FLUOR FLUOR

Ecstatic Dance Amersfoort verhuist naar FLUOR

12 september 2021 om 13:10 Activiteiten Deel je nieuws

Ecstatic Dance Amersfoort verhuist naar nieuwe locatie: FLUOR

Vanaf woensdag 15 september vindt Ecstatic Dance Amersfoort weer binnen plaats. FLUOR is de nieuwe thuisbasis van de dansonderneming, die twee jaar geleden startte bij Zandfoort aan de Eem.

In de afgelopen zomer dansten er nog honderden mensen met koptelefoons in Park Randenbroek. Nu is het tijd om door te groeien naar een grotere zaal.

In FLUOR zijn alle omstandigheden optimaal voor de blote voeten dansers. In de grote zaal wordt er om de week een rubberachtige vloer neergelegd. Dit in combinatie met de beste licht- en geluidsinstallatie maakt dat de dansers in extase komen.

Dj Iradi, medeorganisator van de onderneming, draait de eerste twee woensdagavonden; 15 en 22 september. Dj Iradi stond aan de wieg van Ecstatic Dance Amsterdam in 2012. De dj wordt internationaal gevraagd voor Ecstatic Dances, een fenomeen dat wereldwijd populair is. Van California tot Moskou, van Barcelona tot op Bali.

De avond wordt ingeleid en afgesloten door een host en in de tussentijd wordt er 2 uur gedanst op een dj-set zonder met elkaar te praten. De dansavonden zijn alcoholvrij.

Meer informatie: https://www.facebook.com/ecstaticdanceamersfoort

Tickets: https://www.chipta.com/nl/tickets/organizer/6206641/events/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie