Marisa en Fenna zingen op het Tuinconcert 2019
Marisa en Fenna zingen op het Tuinconcert 2019 M.S. van den Berg

Tuinconcert door zangstudio Annemiek Maissan

27 juni 2021 om 15:40 Activiteiten Deel je nieuws

Een koel zomerbriesje, een prachtige tuin, livemuziek mét band… we mogen weer!

Na twee jaar noodgedwongen rust staan de zangers, band en alle anderen van Zangstudio Annemiek Maissan te popelen om na lange tijd weer een Tuinconcert te geven voor familie, vrienden, omwonenden uit Hoogland en andere belangstellenden.

Het concert zal plaatsvinden op zondag 11 juli 2021. Er is een mooi programma samengesteld, en de zangers en de bandleden kunnen niet wachten tot het zover is! 

De ZAM- huisband die de zangers live begeleidt, staat garant voor een sfeervolle muzikale begeleiding en is natuurlijk ook heel gemotiveerd om weer samen muziek te mogen maken.  

Deze kundige musici zijn van alle muzikale markten thuis en gaan weer hun uiterste best doen om de zangers te laten stralen.

Kortom: Kom naar Park Schoonoord op 11 juli en dompel je onder in zomerse muzikale sferen!

‘Corona Volente…’

Natuurlijk hebben we nog te maken met de staart van de corona-crisis. Daarom wordt het concert in twee gelijkwaardige delen gesplitst zodat het publiek ruim genoeg kan zitten.

De aanvangstijden zijn 14:00 u. en 16:15 u. We houden zoveel mogelijk 1,5 m. Afstand en wanneer dit niet kan bijv. als men in de rij staat voor kaartjes of drankje dan is een mondkapje nog verplicht. Uiteraard blijft iedereen met Covid gerelateerde klachten thuis!!

Iedereen die ons concert wil bezoeken dient zich aan te melden en kaartjes te reserveren via onze website: www.annemiekmaissan.nl. Zij krijgen dan de regels voor toegang tot het concert en de gang van zaken toegezonden in een persoonlijke email. De kaartreserveringen van 1 huishouden worden bij elkaar geplaatst tijdens het concert. Mensen die volledig gevaccineerd zijn, kunnen uiteraard naast elkaar plaatsnemen op de daarvoor bestemde rijen stoelen.

LET OP! Vanwege Covid is per concertdeel een limiet van ca. 50 zitplaatsen. Als het toegestane aantal is bereikt zal de verkoop van kaarten stopgezet worden. De aanvragen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit

Het Sociaal Cultureel Fonds van De Amersfoortse en het buurtbudget Hoogland.

Waarvoor onze dank!!

RESERVEREN:

Tuinconcert Zangstudio Annemiek Maissan 11 juli 2021 aanvang 14:00 en 16:15 u.

Toegangskaarten: € 8,00 voor volwassenen en €4,00 voor jeugd tot en met 12 jaar. Dit is inclusief een consumptie na afloop. Info en bestellen: www.annemiekmaissan.nl

Zangers Zangstudio Annemiek Maissan
Imani Enos tijdens het tuinconcert 2019
Publiek geniet en klapt mee Tuinconcert 2019
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie