CNV: gratis webinars over je financiën, loopbaan en meer

12 mei 2021 om 11:48 Zakelijk Deel je nieuws

Kun je wel wat tips gebruiken om beter grip te krijgen op je financiën? Denk je weleens na over een nieuwe stap in je loopbaan? En hoe je jezelf het beste kunt presenteren? Doe dan mee aan een van de gratis webinars, die vakbond CNV Vakmensen komende tijd organiseert. Je kunt de webinars online volgen. Alle webinars starten om 19.30 uur en duren 1 tot 2 uur. Aanmelden is eenvoudig.

De webinars zijn een initiatief van het team van CNV Vakmensen in Midden-Nederland. ‘Vanwege corona komen we als vakbond helaas veel minder vaak in de bedrijven. Maar gelukkig kunnen we werknemers ook online bereiken. De webinars gaan over concrete onderwerpen en zijn daarvoor een uitstekend middel’, zegt Tamara Westerink, een van de initiatiefnemers.

Webinar 'Grip op je knip'

De eerste webinar ‘Grip op je knip’ is op donderdag 20 mei. Hoe besteed je je geld en hoe houd je daar grip op? In de webinar krijg je beter inzicht in je financiën en keuzes die je kunt maken. Duur: 2 uur.

Webinar 'Je geld voor later'

Op donderdag 3 juni is de webinar ‘Je geld voor later’. Hoe zien je financiën eruit in de toekomst? Wat kun je komende jaren verwachten? Door op tijd de juiste stappen te zetten, kun je veel problemen voorkomen. Je krijgt ook meer inzicht in de financiële keuzes die je kunt maken, als je eerder wilt stoppen met werken. Duur: 1 uur.

Webinar 'Presenteer jezelf'

‘Presenteer jezelf’ is de titel van de webinar op donderdag 24 juni. Tijdens deze interactieve e-workshop ga je werken aan ‘jouw merk’. Waar ben je goed in? Wat wil je nu echt? En hoe breng je dat over aan een ander? Een leerzame ervaring, waar je veel aan kunt hebben als je gaat solliciteren! Duur: 2 uur.

Er zijn nog veel meer gratis webinars. Sommige zijn speciaal bedoeld voor bepaalde beroepsgroepen, zoals de bouw of de metaaltechniek. Alle info vind je op www.cnvvakmensen.nl/webinars

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie