Certificaat voor op/in de etalage
Certificaat voor op/in de etalage Rolf van As

Gratis testen voor ondernemers en personeel

21 april 2021 om 12:37 Zakelijk Deel je nieuws

Beste Amersfoortse collega ondernemers, 

Zoals jullie wellicht hebben vernomen heeft de overheid geld vrijgemaakt (450 miljoen) voor het kosteloos testen van werkgevers en werknemers. Om van deze regeling gebruik te kunnen maken moeten bedrijven echter aan een flink eisenpakket voldoen. Waaronder het inrichten van een eigen teststraat en een bedrijfsarts die hierop toeziet. Tot op heden werd hier dan ook alleen gebruik van gemaakt door de grote bedrijven waarbij vaak meer dan 100 man op de werkvloer aanwezig is. 
Wij van Amersfoortcoronavrij.nl hebben een collectieve testlocatie opgericht. Wij vallen onder de supervisie van testcoronadirect.nl met haar bedrijfsarts. Testcoronadirect.nl is een van de bedrijven welke aangemeld is in het portaal van de overheid en dus kosteloos testen voor u mogelijk maakt. 

Onder supervisie van onze bedrijfsarts werken wij met gekwalificeerd personeel om de testen juist af te nemen. Wij werken zowel met de bekende gecertificeerde sneltesten , als met de nieuwe goedgekeurde ondiepe neustesten. De betrouwbaarheid van deze test is hoog met een specificiteit van 98.6% en een sensitiviteit van 90.6%.

Amersfoortcoronavrij.nl is een initiatief voor de ondernemers en hun personeel in en rondom Amersfoort. Onze testlocatie opereert als collectieve teststraat waarbij iedereen zijn of haar personeel geheel kosteloos kan laten testen. U ontvangt daarbij ook het keurmerk van www.vrijwillliggetest.nl

U krijgt een eigen unieke inlog code waarmee u afspraken kunt inplannen voor u zelf en of personeel. U kunt voor iedere werkdag/werkshift uw personeel langs laten komen bij ons op locatie voor een test. Zij krijgen daar binnen 10 minuten de uitslag mee en kunnen dus veilig aan het werk. 

Locatie
Langestraat 97
3811 AD Amersfoort

Vanaf 26-04-2021 geopend!
Voor het maken van een afspraak kunt u een unieke inlog code aanvragen waardoor u middels de gratis regeling testen kunt inplannen. Wilt u gebruik maken van deze dienstverlening dan graag even contact met ons opnemen per mail of telefoon. 
Guus@testcoronadirect.nl
0625063526

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie