Logo NFTK
Logo NFTK NFTK

De sponsoractie ‘Lock-up THHA’ is te volgen via een livestream

16 maart 2021 om 19:17 Maatschappelijk Deel je nieuws

Het Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA), een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten is nagenoeg volledig afhankelijk van sponsoring en donaties van bedrijven, organisaties, fondsen en particulieren organiseert op 25 en 26 maart een LOCK-UP.

Zestien bekende Amersfoorters, ondernemers en politici laten zich voor een dag opsluiten met laptop en telefoon om geld in te zamelen. Daarnaast zijn er meer dan 100 producten en diensten gedoneerd die geveild zullen worden.

Het gehele evenement, waaronder interviews én de veiling zijn te volgen via het nieuwe kanaal:  https://m.mixcloud.com/AMP033/

Het THHA roept u op nu al de link te volgen zodat u er klaar voor bent als de LOCK-UP van start gaat en daarmee ook de veiling een groot succes gaat worden.

Waarom is het THHA zo belangrijk? Ook kinderen en jongeren krijgen soms te maken met kanker. Binnen het eigen gezin of omdat een opa, oma, oom of tante ziek wordt of komt te overlijden. Hiermee leven is geen gemakkelijke opgave. Zeker wanneer het om kanker binnen het eigen gezin gaat. Als een vader, moeder, broertje of zusje de ziekte krijgt en er mogelijk aan overlijdt, verandert er meestal veel in hun leven. Zowel tijdens het ziekteproces, maar ook daarna. Het Toon Hermans Huis Amersfoort is er juist ook voor deze kinderen en jongeren en heeft meerdere (leeftijds)groepen. Geef dus gul voor dit mooie initiatief dat niet weg te denken is uit Amersfoort. En niet onbelangrijk, het Nationale Kanker Fonds verdubbelt het bedrag tot een maximum van €10.000.

Heeft u vragen of wilt u een product of dienst doneren voor de veiling? Bel of mail Annemarieke Blancke 06-13163934 of annemarieke.blancke@thha.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie