Artwork ORANJE Koningsdag 2022
Artwork ORANJE Koningsdag 2022 Sander

Ook in 2021 helaas geen ORANJE Koningsdag

26 februari 2021 om 12:51 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

In 2021 zal er wederom geen ORANJE Koningsdag festival plaatsvinden in Alkmaar en Amersfoort. Voor de organisatie is het op dit moment te onzeker om de organisatie op poten te zetten, gezien de recente ontwikkelingen van het Corona virus en de daarmee samenhangende maatregelen van de Overheid.

De organisatie van ORANJE Koningsdag heeft besloten de editie van 2021 door te schuiven naar 2022. Dennis Luken namens de organisatie: “ We weten helaas nu al dat het ons niet zal lukken om dit jaar op Koningsdag een evenement te organiseren zoals we dat voor ogen hebben, met tienduizenden bezoekers, tientallen DJ’s en live acts, meerdere podia en foodtrucks. Helaas… Daarom hebben we moeten beslissen het evenement door te schuiven naar 27 april 2022. Dit betreuren wij ten zeerste”

Kaarten blijven geldig voor de editie van 2022. De kaartkopers hadden de mogelijkheid om hun kaartje van 2020 te verdubbelen voor de editie van 2021. Die editie kan nu dus helaas ook niet doorgaan.

“Veel ORANJE Koningsdagfans hebben gelukkig gebruik gemaakt van de verdubbeling. Hierdoor kunnen we direct met een mooie basis starten in 2022. We kunnen niet wachten om in 2022 eindelijk een prachtig en spetterend ORANJE Koningsdag-feest te organiseren. Aan de voorbereiding zal het niet liggen, want we zijn al ruim anderhalf jaar met de organisatie bezig. We staan te trappelen om alles wat we hebben bedacht in het echt te zien.  Laten wij hopen dat we deze donkere periode snel achter ons kunnen laten en elkaar weer in een vrije omgeving in de armen kunnen sluiten’.

Meer informatie over ORANJE Koningsdag kun je vinden op de website en de sociaal media kanalen. Bezitters van een toegangskaart ontvangen persoonlijk via e mail een bericht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie