Karim Amghar
Karim Amghar nvt

Feestelijke lancering NEOS

17 februari 2021 om 16:53 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Amersfoort is een nieuwe organisatie op het gebied van cultuuronderwijs rijker: NEOS. Op woensdag 3 maart a.s. vindt de feestelijke lancering van deze nieuwe organisatie én website plaats. Met de lancering van NEOS krijgt cultuuronderwijs in Amersfoort en omgeving een prominentere en onafhankelijke positie. De lancering is op 3 maart tussen 15.00 en 18.00 uur gratis te volgen via een live stream vanuit Flint Theater.

Het wordt een inspirerende middag onder leiding van Dieuwertje Blok, en met bijdragen  van schrijver, docent en programmamaker Karim Amghar (bekend van de tv-serie Karim pakt zijn kans) en rapper en docent Monnik. Het programma is tot stand gekomen met  medewerking van onderwijs- en culturele partners uit de regio.

NEOS, experts in cultuuronderwijs
NEOS is een nieuwe organisatie voor advies, programma’s, training en een groot netwerk op gebied van cultuuronderwijs in Amersfoort en omstreken. Geleid door een ambitieus team van experts, dat scholen en maatschappelijke organisaties helpt bij het verzorgen van cultuuronderwijs. Op die manier brengt zij jeugd van 0-23 jaar op een inspirerende manier in contact met kunst en cultuur. Samenwerking met culturele partners in en om de stad is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Met veel plezier lanceert het team van NEOS de nieuwe organisatie én website met  onder andere een overzicht van al het cultuureducatieve aanbod in regio Amersfoort.

Datum: woensdag 3 maart 2021
Plaats: live stream vanuit Flint Theater
Tijd: 15.00 – 18.00 uur

Toegang: gratis
Aanmelding: team@neoscultuuronderwijs.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie