Korien Jurgens is toegetreden als partner bij Lysias Advies (Foto: Monavid/Mona Alikhah)
Korien Jurgens is toegetreden als partner bij Lysias Advies (Foto: Monavid/Mona Alikhah) Monavid / Mona Alikhah

Korien Jurgens partner bij Lysias Advies

12 februari 2021 om 17:13 Zakelijk Deel je nieuws

AMERSFOORT - Adviesbureau Lysias Advies is in het bijzondere jaar 2020 met bijna 20 procent gegroeid. Het bureau nam nieuwe adviseurs aan en senior adviseur Korien Jurgens is partner geworden. 

Algemeen directeur Magdeleen Sturm: “Met de komst van Korien in 2018 hebben we een grote stap gemaakt in de advisering over ingewikkelde opgaven in grote steden. We bouwen verder aan de kernkwaliteit van ons bureau: strategisch advies én hands on adviezen helpen realiseren bij belangrijke maatschappelijke vraagstukken.”

In 2020 maakte Lysias Advies een omzetgroei van bijna 20 procent door ten opzichte van 2019 en nam 5 nieuwe adviseurs aan. Jurgens maakte ruim 2 jaar geleden de overstap van de gemeente Amsterdam naar het Amersfoortse adviesbureau in het publieke domein. Voorheen werkte zij als programmamanager bij de gemeente Amsterdam. “Ik hield me bezig met strategisch advies in het fysiek en sociaal domein, met uiteenlopende onderwerpen zoals de hervorming van Sociaal Werk en programma Varen.” Bij Lysias Advies blijft zij zich bezighouden met uiteenlopende beleidsopgaven: van stedelijke ontwikkeling tot gezondheidszorg. “Ik ben een fixer, een doener en deins niet terug voor complexe opgaven. Dat maakt dat opdrachtgevers graag met mij werken, omdat ze weten dat we samen hun ambitie kunnen realiseren.”

Over Lysias Advies

Lysias Advies (Amersfoort, 40 adviseurs) bestaat ruim 20 jaar. Het bureau werkt in het publieke domein aan projecten die ertoe doen in de maatschappij. Opdrachtgevers van het adviesbureau zijn het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijsinstellingen, GGD’en en andere organisaties die de samenleving dienen. De missie van Lysias Advies is: werken aan een mooier, welvarender, duurzamer en gezonder Nederland, waarin iedereen kan meedoen. (Foto: Monavid/Mona Alikhah)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie