Enthousiaste leerling van Leerhotel Het Klooster
Enthousiaste leerling van Leerhotel Het Klooster Fotograaf: Terje Habes

Studenten aan het roer

30 december 2020 om 10:59 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Hallo! Wat leuk dat u ons krantenstuk leest. Wij zijn studenten van de Hotelschool Amersfoort. Wij werken aan een project genaamd 'Hotel take-over', dat zal plaatsvinden van 18 tot en met 24 januari én van 1 tot en met 6 februari. Dit betekent dat we tijdens die weken Leerhotel Het Klooster in Amersfoort zullen overnemen en draaiende houden. Er zijn twee verschillende thema’s van twee verschillende klassen.

Winter wonderland

Wordt u ook enthousiast van de winter- en feestdagen? Wij anders wel! Als thema van onze hotelweek hebben wij, klas L8A, gekozen voor “winter wonderland”. Als u aanwezig bent tijdens onze hotelweek, kunt u winterse gerechten verwachten in ons restaurant vanaf 20 januari met gezellige winterse decoraties in het hele hotel. Tot 20 januari kunt u helaas alleen bij ons overnachten. Vanaf 20 januari verwachten wij weer arrangementen aan te kunnen bieden. Ook kunt u vanaf 20 januari bij ons vergaderen. We heten u graag een warm welkom tijdens deze koude periode van 18 tot en met 24 januari.

Op wereldreis

We kunnen niet op reis naar het buitenland, maar als u aanwezig bent tijdens de hotelweek van klas L9A van 1 t/m 6 februari, voelt het net alsof u over de hele wereld bent gereisd. Hoe tof is dit? Van Spaanse koekjes tot leerzame weetjes over de prachtige wereld, pub quizjes en nog veel meer. Het mooiste is dat u op reis kunt op een verantwoorde manier. Want ook in het Leerhotel Het Klooster houden ze zich aan de coronamaatregelen. Naast het maken van een wereldreis staat het onderwerp 'waste’ centraal tijdens de hotelweek. Wij focussen ons erop dat op elke afdeling zo min mogelijk wordt weggegooid. Zo willen we op de banqueting & conference afdeling onze gasten vragen een QR-code te scannen en de vragenlijst in te vullen waarbij onze gasten een keuze maken uit het menu. Uiteraard mogen onze gasten ook alles kiezen. We werken op deze manier ook aan een duurzamere wereld.

Neemt u eens een kijkje op www.leerhotelhetklooster.nl voor meer informatie. We hopen u tijdens onze hotelweken met open armen te mogen ontvangen. Tot dan!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie