Ektertas handgemaakte producten
Ektertas handgemaakte producten Kringloop Amersfoort

Zondag 13 december koopzondag in Kringloop Amersfoort met heel veel vintage en fashion

4 december 2020 om 15:13 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Op zondag 13 december van 12.00 tot 16.00 zijn de deuren van Kringloopcentrum Amersfoort geopend. Naast alle mooie spullen in de winkelcollectie is er speciaal deze middag ook een prachtig aanbod van unieke vintage kleding én een bijzondere collectie van het Ekstertas textielatelier verkrijgbaar. Handgemaakte unieke stukken, geïnspireerd op krachtige, iconische vrouwen. 

Er is vrije inloop, maar wel met een maximaal aantal bezoekers en de inrichting is zo dat klanten te allen tijde gemakkelijk 1,5 meter afstand kunnen houden. Zo kan iedereen op een veilige manier shoppen naar unieke vintage vondsten. En gedurende de middag wordt het aanbod ook steeds aangevuld dus pas om 15 uur komen is nog net zo interessant.

Vintage mode paradijs

Speciaal voor deze zondag wordt de winkel omgebouwd tot een vintageparadijs. Een flink aantal banken en kasten gaan aan de kant om plek te maken voor kledingrekken, die de hele dag aangevuld worden, zodat het aanbod altijd gevarieerd blijft.  

Icons collectie uit eigen atelier

Sterke vrouwen die écht wat te zeggen hebben, mogen gevierd worden. En dat gebeurt! Het textielatelier van het Kringloopcentrum komt onder leiding van kunstenaar Sally Pittman voor deze zondag met een bijzondere Icons collectie. Volledig gemaakt van gedoneerde, vintage materialen en geïnspireerd door vrouwen als Frida Kahlo en Diane Keaton. Maar ook door minder bekende iconen als Pina Bausch en Georgia O’Keeffe. Verwacht handgemaakte ontwerpen, die met zorg gemaakt zijn door de grootste talenten uit het atelier. Sally Pittman is ook zelf aanwezig om vragen te beantwoorden over de stoffen, ontwerpen en natuurlijk haar inspiratiebronnen. 

Ekstertas atelier

Het textielatelier werkt onder de naam Ekstertas en maakt unieke tassen van 100% gerecyclede kringloopmaterialen. (zie link ) Van simpele boodschappentassen, tot luxe shoppers met vintage borduurwerkjes. Duurzamer kan het eigenlijk niet. Zelfs van de restjes stof maken ze kleurrijke patchwork plaids. En een onverkochte leren bank uit de winkel? Daar maken ze prachtige leren items van. Op zondag 13 december is natuurlijk ook de gewone Ekstertas collectie verkrijgbaar, inclusief handgemaakte mondkapjes. En ook zijn dan de populaire wollendeken kussens weer op voorraad.

Kortom naast het vaste assortiment én een bijzondere collectie wandkleden, speciaal deze middag ook extra veel vintage, handgemaakte mode en ekstertas artikelen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie