Amersfoortse ondernemers bundelen de krachten voor de Culinaire Wandelbox
Amersfoortse ondernemers bundelen de krachten voor de Culinaire Wandelbox Amersfoortse Gidsen

Culinaire Wandelbox brengt Amersfoort bij je thuis

30 november 2020 om 10:32 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Restaurants mogen deze decembermaand de deuren niet openen voor hun gasten. Dus bedacht een groepje Amersfoortse ondernemers een nieuw alternatief: de Culinaire Wandelbox. Een virtueel walking dinner, met de lekkerste gerechten van 3 restaurants, aan elkaar gepraat door een online stadsgids en bezorgd aan je eigen keukentafel!

“Het is in andere jaren altijd een populair winteruitje: een culinaire wandeling met gids, waarbij je tijdens je driegangen diner drie verschillende restaurants bezoekt,” vertelt Jeroen de Greeff van Alberts Eten en Drinken. “Daar wilden we een coronaproof alternatief voor bedenken.”

Stadsgids Inge Vos van Amersfoortse Gidsen was meteen enthousiast. “We maken in deze tijd veel online filmpjes om de stad bij mensen thuis te brengen, dus hoe leuk zou het zijn om dat ook bij een dinerbox te doen?” Ze namen contact op met Grand Café de Kromme en restaurant De Monnikendam en maakten samen een driegangenmenu, dat in 1 box besteld en bezorgd kan worden.
“Bij elk gerecht bekijk je een filmpje over de locatie, heet het personeel van het restaurant je welkom en wordt je begeleid naar de mooiste tafel van de zaak. Zo brengen we je favoriete restaurants deze winter écht bij je thuis!”

De box met 3 gerechten voor 2 personen en de virtuele stadstour kost € 45 inclusief bezorging en kan tot en met 20 december besteld worden op vrijdag, zaterdag en zondag.
Meer informatie via www.amersfoortsegidsen.nl/wandelbox

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie