De eerste bestelling.
De eerste bestelling. Eigen foto

McDonald’s Amersfoort Noord start met Bezorging en dat met een extra gouden randje!

26 november 2020 om 13:10 Zakelijk Deel je nieuws

Eindelijk kunnen de inwoners rondom de McDonald's in Amersfoort noord ook gebruik maken van de bezorgservice "McDelivery". In een grote straal rondom het restaurant brengt bezorgpartner, Uber Eats, de maaltijden bij je thuis of op het werk.

De McDonald's aan de Maanlander op bedrijventerrein Calveen start vandaag met deze service en daar zit nog een bijzondere kant aan. Het is namelijk exact de 100e locatie in Nederland die met McDelivery is begonnen. Een ongekende mijlpaal en dat jubileum vieren we dus maar mooi in ons Amersfoort. McDonald's Amersfoort Noord is al het 2e restaurant in Amersfoort die aan deze vorm van bezorging doet. In Oktober startte het restaurant aan de Utrechtsestraat in het centrum er namelijk ook al mee.

Mensen kunnen de Uber Eats app downloaden en vervolgens dagelijks tussen 11:00 en 23:00 hun favoriete McDonald's producten bestellen.  Zo snel mogelijk staat er dan een koerier aan de deur. De grootste delen van Vathorst, Hoogland, Kattenbroek en Nieuwland worden met deze service bediend. In de app kan direct gezien worden of het restaurant ook bij hun bezorgd. Om de mensen er op een leuke manier kennis mee te laten maken krijgen ze op hun eerste 2 bestellingen €7,50 korting bij gebruik van kortingscode: WELKOMMCDONALDS

"We zijn zeer verheugd dat we kunnen beginnen met McDelivery en zijn heel trots op het feit dat we exact de 100e van Nederland zijn" aldus Wouter van Ginneken, de restaurantmanager van de vestiging in Amersfoort Noord. "We hebben goede resultaten gezien in andere vestigingen van McDonald's en denken met deze service goed in te spelen op de behoefte en wensen van onze gasten. Zeker in deze vreemde tijden is bezorging van producten uiteraard een enorme uitkomst. We hebben met een groot deel van ons team uitgebreid getraind bij onze collega's in het centrum van Amersfoort. Dat was ook meteen een goede training want het was constant druk met bestellingen. We zijn optimaal voorbereid om vandaag zelf met McDelivey aan de slag te gaan. Uiteraard hebben we op diverse social media kanalen de komst van deze service aangekondigd, zo is een bezorgtas van Uber Eats op bekende plekken in de buurt op de foto geweest. We horen overigens al jaren mensen die vragen of bezorging van onze producten op termijn zou gaan plaatsvinden. Vanaf vandaag is het dan eindelijk zo ver" vervolgd van Ginneken

Wij denken ook dat deze service van McDonald's een mooie toevoeging zal zijn en feliciteren het restaurant ermee, tevens gezien ze ook echt de 100e van Nederland zijn!

Social actie
De Mac in Amersfoort noord.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie