Budhabowl
Budhabowl 159Kitchen

Antropia komt met Ultraverse Biologische maaltijden

23 november 2020 om 12:20 Overig Deel je nieuws

Antropia produceert sinds kort ultraverse biologische maaltijden. Na een periode van testen en voorbereiden komen 8 soorten biologische maaltijden onder de naam 159Kitchen op de markt. 159Kitchen is er voor iedereen die géén tijd heeft om te koken of uit eten te gaan, maar toch lekker en gezond wil eten met verse ingrediënten.


Zeker in deze tijd is het genieten van een lekkere en kwalitatief gezonde maaltijd van belang. Iedere 159Kitchen maaltijd heeft een eigen moderne twist en er is keus voor zowel de veganistische als vegetarische gast. Met maaltijden zoals de budha bowl, pasta pesto en diverse soepen.
159Kitchen wil namelijk dat iedereen, overal en op ieder moment, lekker, gezond en bewust kan eten.

“We hadden al lange tijd de wens om echte verse, gezonde maaltijden te ontwikkelen,” vertelt Eric van Veluwen, Patron Cuisinier van Congrescentrum Antropia. “En dat is gelukt, sterker nog, de meeste van de (nu nog) 8 soorten maaltijden bevatten tussen de 50% en de 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten. Onze maaltijden zijn bijna geheel bereid uit biologische ingrediënten. Antropia heeft al jaren het Eko-keurmerk goud, wat wil zeggen dat we voor meer dan 95% biologische ingrediënten verwerken.”

De maaltijden zijn verpakt in een modern vormgegeven “pot” welke geheel herbruikbaar is. En de maaltijden zelf zijn zowel koud als warm te eten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie