De Prijs van de Maatschappij!
De Prijs van de Maatschappij! Peter van Breugel

Eemland van De Maatschappij deelt Prijs van de Maatschappij uit aan Irene Vriens!

19 oktober 2020 om 15:13 Zakelijk Deel je nieuws

Donderdag 15 oktober jl. mocht Irene Vriens, bestuurder ouderenzorg bij Stichting verzorgingshuis De Koperhorst de “Prijs van de Maatschappij” 2020 in ontvangst nemen.

Irene Vriens is al 45 jaar werkzaam in de ouderenzorg. Een bestuurder die, wellicht niet bij iedereen bekend is maar, een geweldige carrière heeft opgebouwd. Een van haar uitspraken is: “Je bent niet de baas om de baas te willen zijn”. Ze wil er zijn voor (sociaal) kwetsbare ouderen die niet veel geld te besteden hebben. Daarnaast heeft ze aandacht voor welbevinden en welzijn en wordt zij door haar medewerkers gezien als een boegbeeld, een rots in de branding en iemand met een tomeloze inzet.

Zij ging o.a. een mooie samenwerking aan met MBO Amersfoort om samen jonge mensen op te leiden. Niet alleen op niveau 3 en 4, maar ook op niveau 2. Dit project is uitgemond in wat nu heet het ¨Onderwijsbedrijf De Koperhorst”. Ze deed dit niet alleen om het personeelstekort te beperken maar ook vanuit een intrinsieke motivatie om ook jongeren op een wat lager opleidingsniveau kansen te geven. En dat werkt!

De coronatijd is heftig geweest voor haar organisatie maar ook/juist in deze moeilijke periode had ze veel oog voor de bewoners en medewerkers waarbij ze zich telkens afvroeg wat menselijk en wenselijk was.

Irene is actief binnen Utrecht Zorg en maatschappelijk betrokken o.a. in allerlei kerkelijke functies en heeft daarin de fusie van de parochie ¨Onze Lieve Vrouw van Amersfoort geleid. 
 

 

Irene Vriens ontvangt de Prijs van de Maatschappij!
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie