ITvitae leidt jongeren met een autismeprofiel op tot ICT-professional en begeleidt hen naar werk.
ITvitae leidt jongeren met een autismeprofiel op tot ICT-professional en begeleidt hen naar werk. Ruben Buitenhuis

Info-webinar over ICT-opleiding met baanbemiddeling

12 oktober 2020 om 10:17 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Uitgevallen in het reguliere onderwijs omdat er te weinig rekening wordt gehouden met autisme of hoogbegaafdheid? Dit overkomt vele jongeren elk schooljaar weer. ITvitae verzorgt speciaal voor deze doelgroep ICT-opleidingen met baanbemiddeling ongeacht hun vooropleiding.

Info-webinar 14 november
De gebruikelijke ITvitae Infodag in het Eemklooster is gewijzigd in een informatief online webinar op zaterdag 14 november aanstaande van 11:00 – 12:15 uur.

Belangstellenden horen alles over de diverse ICT-opleidingsprogramma’s, de visie van ITvitae op autisme, de lesmethodiek, de coaching gedurende de opleiding en detacheringsperiode en delen oud-studenten hun ervaringen. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen in de chat. Voor meer informatie en aanmelden: https://itvitae.nl/infodag.

Kleine lesgroepen
ITvitae focust op het talent van haar deelnemers (16-35 jaar). In kleine lesgroepen met 10-14 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma's zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Ruim 90% van onze studenten slaagt en wordt bemiddeld naar werk als ICT-professional.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie