Vadercafé
Vadercafé Marisa Elisa Broekhuizen

Vadercafé: een plek voor goede gesprekken over het vaderschap

24 september 2020 om 13:44 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Woensdag 7 oktober is er weer het Vadercafé in Amersfoort. Het Vadercafé is een avond waar vaders met elkaar in gesprek gaan over thema’s rondom het vaderschap. Deze avond wordt georganiseerd aan de rand van Amersfoort in Leusden, Kerkweg 7, en is van 20u00 tot 22u00. Om 19u45 is de deur open. Er is plek voor 8 vaders. Aanmelden via www.vadercafe.nl.

 

In het Vadercafé kan je sparren met andere vaders over zaken die je bezighouden of waarover je nieuwsgierig bent hoe anderen dat aanpakken. Onderwerpen kunnen variëren van opvoedkwesties tot relatieperikelen. Dit alles in sfeer waar naar elkaar geluisterd wordt, en op elkaar wordt gereageerd vanuit persoonlijke ervaringen.

 

Het Vadercafé is in 2016 opgericht door vadercoach Patrick Timmermans als mogelijkheid voor vaders om in een peer-to-peer setting met elkaar in gesprek te zijn. De eerste jaren werd het Vadercafé maandelijks in Amsterdam georganiseerd. Nu in 2020 is het Vadercafé ook te bezoeken in Breda, Deventer, ’t Gooi, Harderwijk en Leiden. Elk Vadercafé wordt begeleid door een andere vader, onder toezicht van Patrick Timmermans.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie