Algemeen Directeur Paul Vondenhoff reikt hoofdprijs uit
Algemeen Directeur Paul Vondenhoff reikt hoofdprijs uit Van Boxtel hoorwinkels

Van Boxtel hoorwinkels geeft een premium hoortoestel cadeau!

18 september 2020 om 14:59 lokaal Deel je nieuws

Van Boxtel hoorwinkels heeft één van hun klanten wel heel blij gemaakt. Deze kreeg een set premium hoortoestellen cadeau; de Audika G500RS, één van de beste hoortoestellen op dit moment, oplaadbaar én met Bluetooth verbindingsmogelijkheden.

Van Boxtel hoorwinkels bestaat dit jaar 65 jaar. Dit vieren ze al het hele jaar, zowel voor nieuwe klanten als bestaande klanten. Voor hun vaste klanten organiseerde Van Boxtel hoorwinkels een Prijzenfestival.

De gelukkige winnaar
De winnaar van de hoofdprijs, dhr. Floor, wist niet wat hem overkwam. Hij werd op vrijdag 18 september feestelijk ontvangen in ‘zijn’ Van Boxtel hoorwinkel in Amersfoort. Meneer werd verteld dat hij een prijs had gewonnen, maar niet welke. Toen hij arriveerde stond de directeur van Van Boxtel hoorwinkels klaar om hem de prijs te overhandigen met een feestelijke cheque, champagne en een heerlijke taart. ’’Ik had het totaal niet verwacht, ik win eigenlijk nooit iets. Ik ben heel benieuwd hoe mijn hoorbeleving met deze nieuwe, premium hoortoestellen gaat zijn’’, aldus de heer Floor.

‘’Vaak wordt er met (jubileum)acties alleen aan het aantrekken van nieuwe klanten gedacht. Wij wilden dat anders doen, wij wilden ook iets doen voor onze bestaande klanten. Zij zijn ons al die tijd trouw geweest en dat waarderen we enorm’’ aldus Paul Vondenhoff, Algemeen Directeur bij Van Boxtel hoorwinkels.

Inzendingen Prijzenfestival
‘’De reacties zijn overweldigend. We hebben veel mooie reacties van onze klanten gehad'', vertelt Paul Vondenhoff. Daarnaast hebben klanten zonder computer prachtige woorden opgeschreven en deze op de post gedaan. Het is geweldig om te zien dat zij die extra moeite hebben gedaan.

Jubileumactie
Hoorzorg voor iedereen bereikbaar maken, zonder in te leveren op kwaliteit, dat is wat Van Boxtel hoorwinkels dagelijks doet. Tijdens de Jubileumactie profiteren mensen gewoon van de persoonlijke benadering, goede service en kwaliteit waar Van Boxtel hoorwinkels om bekend staat. Wanneer iemand recht heeft op vergoeding krijgen zij een prachtige korting, zij betalen namelijk geen eigen bijdrage.

Om nog meer mensen de kans te geven om te profiteren van deze Jubileumactie heeft Van Boxtel hoorwinkels besloten om deze te verlengen t/m 31 december 2020.

Meer informatie over de jubileumactie vind je via https://www.vanboxtelhoorwinkels.nl/kwaliteit-zonder-prijskaartje.

De gelukkige winnaar van het Prijzenfestival
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie