Bookstore Day 2020
Bookstore Day 2020 Bookstore Day/ De Algemene Boekahandel

Bookstore Day bij De Algemene Boekhandel

1 september 2020 om 10:42 Winkels Deel je nieuws

Zaterdag 12 september viert De Algemene Boekhandel Bookstore Day. Tijdensdeze dag organiseert de boekhandel een aantal kleinschalige, feestelijke activiteiten. Iedereen is van harte welkom om langs te komen!

 

9.30 en 11.00 uur: Ontmoet Nijntje

’s Ochtends bezoekt Nijntje de boekhandel. Na aanmelding mogen kinderen langskomen om met Nijntje op de foto te gaan.

Deelname is gratis, maar om onverwachte te drukte voorkomen en het aantal bezoekers te beperken, is aanmelden verplicht. Meer informatie en voorwaarden vindt u op de site van de boekhandel.

 

11.30 - 12.30 uur: Signeersessie Sander Kollaard, winnaar van de Libris Literatuurprijs 2020

Sander Kollaard signeert zijn boek ‘Uit het leven van een hond’. 

 

12.30 - 14.30 uur: De Stempelmakerij op bezoek

De Stempelmakerij maakt prachtige ex-libris stempels. Een ex-libris in een boek is niet alleen mooi, maar ook handig. Een uitgeleend boek vindt altijd weer de weg terug naar huis! De Stempelmakerij heeft een aantal standaard ontwerpen, maar maakt ook stempels op maat en stempels voor kinderen. Daarnaast verkoopt De Stempelmakerij ex-libris stickers. 

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs! Stempelmaakster Simone vertelt graag meer over haar werk en uiteraard kunt u altijd met haar overleggen als u specifieke wensen heeft.

 

15.00  16.00  uur: Peter Baas signeert ‘Nefkens, drie generaties ondernemers in vervoer - Amersfoort 1880 - 2000’

Peter Baas schreef een boek over de geschiedenis van Nefkens. ’s Middags bezoekt hij onze boekhandel om zijn werk te signeren. U kunt ook met hem in gesprek en vragen stellen over zijn boek. 

Neem meteen een kijkje in onze prachtige Nefkens etalage met houten schaalmodellen van auto’s uit de jaren ’30 en uitvergrote foto’s uit het Nefkens-archief.  


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie