Ellen ten Damme - Allez-Hop!
Ellen ten Damme - Allez-Hop! Ellen ten Damme

Na 6 maanden weer theater in Flint; Ellen ten Damme opent seizoen

26 augustus 2020 om 15:44 Podiumkunsten Deel je nieuws

Ellen ten Damme opent het nieuwe theaterseizoen in Flint op woensdag 9 september met haar programma ‘Allez-Hop!’. Na maanden gedwongen thuiszitten brengt zij weer een flinke dosis vrolijkheid en ongecompliceerd vertier. Onbewust sloot Ellen op 11 maart het vorige theaterseizoen in Flint af, vanwege de corona-maatregelen die per direct van kracht gingen.

‘Allez-Hop!’ is een speciaal ingelaste tournee, waarin Ellen ten Damme met de helft van haar Magpie Orchestra de hits speelt uit haar programma’s ‘Paris-Berlin’ en ‘Casablanca’.

Ook is haar kersverse single ‘Más Caliente in Magnetron’ in volle glorie te zien en te horen. In deze zinderende zomercocktail klinken onweerstaanbaar vrolijke klanken, overgoten met een scheut Tequila-rum en Zuid Amerikaanse zonneschijn. Het kan al gauw te heet worden (más caliente), dus op gepaste afstand blijven is wellicht beter!

Kaarten
Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur.Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie