Woezel & Pip
Woezel & Pip Wim Lanser

Woezel & Pip naar Openluchttheater033

21 augustus 2020 om 11:29 Podiumkunsten Deel je nieuws

De SRO programmeert deze zomer een mooie serie kindervoorstellingen op zondagen in het Openluchttheater033. Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen die dit jaar staan zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronamaatregelen houden.

Zondag 30 augustus sluiten Woezel & Pip het seizoen van het Openluchttheater033 af. De voorstelling duur 30 minuten. Na afloop mogen de kinderen op de foto met Woezel of Pip. De voorstelling van 11:00 uur is uitverkocht, maar voor de voorstellingen om 13:00 en 15:00 uur zijn nog kaarten beschikbaar.

De liefste hondjes van de hele wereld zijn al lang te vinden in de Nederlandse boekwinkels, in het theater en op tv. Woezel & Pip zijn ooit bedacht door actrice Guusje Nederhorst en beleven sindsdien elke dag een nieuw avontuur in de Tovertuin. Maar vandaag komen de hondjes graag even naar buiten om kennis te maken met de bezoekertjes van het Openluchttheater033.

In de liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen! Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als échte koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos.

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar. Aangeraden wordt om tijdig kaartjes te kopen. Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 7,50. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Openluchttheater033 (www.openluchttheateramersfoort.nl).

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie