Gastvrouwen Sanne van der Zee en Suzanna Kleijn
Gastvrouwen Sanne van der Zee en Suzanna Kleijn Hans Lebbe / HLP Images

Move your body, move your mind!

5 augustus 2020 om 15:00 Activiteiten Deel je nieuws

Workshop met oefeningen voor ontspanning en vertrouwen en als je je even niet zo ‘happy’ voelt.
 
Met lachyoga als startpunt leert u in deze workshop een paar simpele maar doeltreffende manieren om u zelf te helpen als u gespannen bent, veel piekert of onzeker voelt.

Lachyoga? Ja! Lachyoga is oefenen in lachen om niets. Oprecht neplachen. Het idee hierachter is dat fysieke bewegingen veranderen hoe u zich voelt. En als u zich anders voelt, gedraagt u zich anders.

Voor lachyoga geldt: door te gaan lachen, voelt u zich blijer. Wie zich blijer voelt, treedt de wereld anders tegemoet en gebeuren er andere dingen.

Het leuke is: dit geldt niet alleen voor lachen, maar ook voor andere 
fysieke bewegingen :-)

In deze workshop gaan de deelnemers experimenteren. Ze doen (natuurlijk) lachoefeningen en gaan spelen met lichaamshouding en gezichtsuitdrukking. U gaat naar huis met een leuke ervaring en een handvol praktische oefeningen die u de rest van uw leven kunt gebruiken.

De workshop wordt gegeven door Martine Beernink. Martine is gecertificeerd lachcoach en opgeleid als communicatietrainer en coach.

Met haar bedrijf Kracht van de Lach laat ze teams en groepen op een andere, ludieke manier contact te maken: via de lach. Dit doet ze met lachworkshops en complimentenworkshops. Deze workshops brengen teamleden dichter bij elkaar op een ongedwongen, gezellige manier die ook wel een tikkie ongemakkelijk kan zijn.

Deze lezing wordt gegeven tijdens de Walk&Talk koffiepauze, een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor mensen die een (nieuwe) baan zoeken. Iedereen is van harte welkom om de lezing bij te wonen. Aanvang 10.00 uur. Toegang gratis. Bij mooi weer gaan we naar buiten.

Overzicht
Locatie: Bibliotheek Soest, Willaertstraat 49, Soest
Datum: 26 augustus 2020 (iedere 4e woensdag van de maand)
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Prijs: Toegang, koffie en thee is gratis
Meer informatie en aanmelden (niet verplicht): www.ideacultuur.nl/Walk&Talk 

Wat is een Walk&Talk
Walk&Talk is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor mensen die op zoek zijn naar (ander) werk. Walk staat voor in beweging blijven in de zoektocht naar werk, Talk staat voor er samen over praten.
Er worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken en er is ruimte om te netwerken. Mensen kunnen ervaringen delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie