In twee jaar een gezonde leefstijl aanleren

14 juli 2020 om 15:26 Zorg Deel je nieuws

Veel mensen zitten niet lekker in hun vel door fors overgewicht. Daar grip op krijgen en houden is niet gemakkelijk. De meesten weten uit ervaring dat weer een dieet volgen geen oplossing biedt. Deelnemers aan het 18+ leefstijlprogramma CooL nemen naast voeding ook hun slaap, stress, ontspanning en beweging onder de loep. Ze leren gewoontes blijvend te veranderen. Leefstijlcoach en Diëtist Aty de Jong start met een nieuwe CooL-groep in Hoogland.

Voor kosteloze deelname is een verwijzing van de huisarts nodig. Een intake gaat vooraf aan het programma. De cursus bestaat uit zestien groepsbijeenkomsten verdeeld over twee jaar met tussendoor een aantal individuele contacten met de coach. Voor succes is het van groot belang dat een deelnemer gemotiveerd is om twee jaar lang in een groep aan zijn gewoontes te werken.

De groepsbijeenkomsten zijn op de vierde donderdagavond van de maand, 19.30-21.30 uur in dorpshuis De Neng, Engweg 7 Hoogland. De start is op 24 september. De intakes zijn in augustus/september. Aanmelden kan tot 17 augustus via atydejongleefstijlcoaching.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie