Ida Pankras
Ida Pankras Flauwer

Yin Yoga - De Zomer- met Ida Pankras

29 juni 2020 om 11:17 Evenementen Deel je nieuws

In deze workshop richten we ons op het vergroten van vriendelijkheid naar jezelf, in contact komen met je hart en weer vanuit vertrouwen te verbinden met jouw essentie.

‘Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.’ – Rumi

Yin Yoga is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze filosofie gaat uit van vijf elementen, vijf seizoenen en bijbehorende orgaan-meridianen. Door langer in een ontspannen yogahouding te vertoeven, verzachten we het dieperliggende bindweefsel. In dit verbindende-weefsel bevindt zich het meridiaanstelsel: een energiesysteem met vertakkingen door heel je lichaam.

In deze workshop leer je de betekenis van de fase waar je je nu in bevindt op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Je doet specifieke oefeningen gericht op het zuiveren en stimuleren van de meridianen die horen bij dit seizoen. Het is een kans om dichter bij jezelf te komen en je gezondheid een flinke boost te geven op een ontspannen, zachte manier.

Datum : zaterdag 11 juli
Tijd: 13:00 tot 15:00
Kosten: 25 euro
Informatie en aanmelding: info@bindi.nu of via ons online systeem

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie