MTB-er
MTB-er Sander

Geef in september jouw energie door aan iemand die een steuntje kan gebruiken

26 juni 2020 om 14:58 Activiteiten Deel je nieuws

Wil je jouw energie doorgeven aan iemand die wel een steuntje kan gebruiken? Dat kan. Met de Energy 4 Energy Challenge kun je door je zelf in te spannen een gezin in financiële nood helpen.

Hoe? Simpel: schrijf je in voor een stuk hardlopen, fietsen, wandelen of zwemmen. Inschrijven kost 10 euro. Die 10 euro investeren we in nieuwe zonnepanelen.

Met de opbrengst van die zonnepanelen wordt de energierekening betaald van gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Een bijdrage aan dit doel wordt zo een veelvoud van 10 euro, en zo worden dus meer gezinnen geholpen én versnellen we de groei van groene energie!

 

Ook in deze tijd is het belangrijk om mensen in financiële nood te helpen én om samen te werken aan een duurzamer Nederland. Stroomversnellers.nu doet dat dit jaar door de Energy4Energy challenge te organiseren, in samenwerking met Cycling Connection en SportWallet

De challenge loopt van 1 tot en met 30 september 2020. In die periode kun je een van de challenges voltooien: hardlopen(20 of 40 km), wielrennen (100 of 200km), wandelen (20 of 40km) of zwemmen (4 of 8 km). De afstand mag je in 1 keer afleggen of in meerdere pogingen. Als je het maar in de maand september volbrengt.

 

Een deelname zorgt voor winst op meerdere vlakken: meer duurzame energie, gezinnen in nood krijgen een steuntje in de rug en als zij de kans hebben, geven zij het door!

Doe mee, zet je in voor duurzame energie, help gezinnen in nood en wordt fit!

 

Inschrijven

Via www.stroomversnellers.nu/energy4energy kun je je inschrijven, dit kost 10 euro. Die 10 euro komt volledig ten goede aan het goede doel: Stroomversnellers.nu. Stroomversnellers werkt al jaren samen met de Energiebank in Nederland. (www.energiebanknederland.nl) 

 

Quality Time group

Stroomversnellers.nu is een initiatief opgezet door de Quality Time Group uit Amersfoort, de duurzaam gedreven specialist in Softwarekwaliteit. Met het opgehaalde geld realiseren ze de aanleg van zonnepanelen. De opbrengst van die panelen komt ten goede aan families die tijdelijk in financiële nood zitten; zij krijgen zo tijdelijk gratis stroom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sander Kolsloot, marketing & partnerships, +31(0)6-28086037

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie