voorgevel
voorgevel Eigen foto

McDonald's Amersfoort Centrum weer geopend!

3 juni 2020 om 15:55 Winkels Deel je nieuws

Na ruim tweeënhalve maand gesloten te zijn geweest is gister ook de McDonald's aan de Utrechtsestraat weer geopend. Elke dag kan er van 11:00 tot 20:00 weer naar hartenlust worden besteld. De bestellingen kunnen vervolgens worden meegenomen. Op dit moment heeft het restaurant namelijk besloten nog geen gasten binnen ook daadwerkelijk te laten eten om alle opgelegde maatregelen ook echt te kunnen garanderen.

Het restaurant is zowel van binnen als van buiten helemaal aangepast om alles letterlijk en figuurlijk in goede banen te lijden. De gehele route welke een gast moet bewandelen is met allerhande pijlen en andere uitingen aangegeven. Er staat ook een medewerker die alles overziet en zorgt dat alle regels goed worden nageleefd en doorloopt. Alles laat een doordachte indruk achter.

“We zijn heel blij om weer mensen te mogen ontvangen, die paar maanden leken wel een jaar” verteld restaurantmanager Michael van den Hazel. “Ook alle medewerkers zijn ongelooflijk blij om weer lekker aan de slag te kunnen in hun eigen restaurant, ze hebben de afgelopen tijd overigens gewoon kunnen doorwerken in de andere McDonald’s vestigingen in Amersfoort. We hebben de openingstijden op dit moment op 11:00 tot 20:00 vastgesteld maar de kans is groot dat we dat binnenkort zullen uitbreiden. Voor nu weer even genieten van een levendig restaurant gevuld met mensen. We kregen gister al hele leuke reacties. Echt veel mensen die blij zijn weer bij ons eten te kunnen halen of gewoon lekker voor een ijsje kwamen” vervolgd van den Hazel.

Nu ook de McDonald’s geopend is ziet de Utrechtsestraat er weer wat normaler uit. Het is er gezellig drukker aan het worden!

was even geleden
duidelijke lloproute
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie