Binnenplaats De Observant
Binnenplaats De Observant Aangeleverd

JuniJazz in de Observant

27 mei 2020 om 11:47 Muziek Deel je nieuws

In juni staan wekelijks op woensdagavond jonge, veelbelovende jazztalenten op de binnenplaats van De Observant. Zo kan het publiek in de buitenlucht, op verantwoorde wijze, genieten van live muziek. De concerten zijn geprogrammeerd in samenwerking met ZenneZ Records. De concerten zijn alleen te bezoeken na aanschaf van een (online) ticket via www.observant.nl. De entree is € 10,00 en de aanvang 20:00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, dus het advies is om tijdig een kaartje te kopen.

Woensdag 3 juni
Sun-Mi Hong Quintet – album release A Self-Strewn Portrait
Sun-Mi zag bijna 40 concerten in heel Europa geannuleerd door de Coronacrisis en is superblij nu in De Observant haar nieuwe plaat met ons te kunnen delen.

Woensdag 10 juni
João Vedana – album release Saudade
João Vedana was 15 toen hij eerst de gitaar en daarna de blues en soul ontdekte. Zijn debuutalbum ‘Saudade’ is een mix van Braziliaans, poprock en jazz. Zeker weten dat je er niet stil bij kunt zitten!

Woensdag 17 juni
Fenix (met Kika Sprangers) – primeur!
Fenix is een nieuw project. De bandnaam verwijst naar de locatie in Rotterdam waar deze jonge makers z’n oorsprong heeft. Jazz met een poppy twist. Nieuw en vers! Melancholisch en ontvankelijk.

Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie